Jelena Marjanović: Natalna karta prorekla tragičnu smrt, demonski okultizam je u pitanju…

Jelena Marjanović mlada  pjevačica folk muzike koja je bila zaštitnica Grand produkcije, svirepo je ubijena 2. aprila prošle godine. Mnoge verzije su se spominjale i prepliću se još uvijek, a skoro nijedna nema veze  sa istinom. Jelena nije ubijena iz strasti, ova mlada žena je žrtvovana u demonske svrhe.

Pjevačica Jelena Marjanović je ubijena zbog demonskog okultizma!

Jelena Marjanović – rođena Krsmanović je na svijet je došla pod horoskopskim znakom Djevica, njen prirodni element je bio Zemlja što odaje čvrstinu i snagu volje  za istrajnost na životnom putu.

Suncem u Djevice upravlja planeta Merkur. Fizički se odnosi na digestivni trakt. Vezan je za ženski princip, pa je energija reaktivna. Pošto je zemljani znak, vezana ste za materiju, ali za razliku od Bika, čija se interesovanja tiču prvenstveno novca, kod  nje je bio  u pitanju posao i organizacioni principi. Osobe sa Suncem u Djevici izražavaju sebe na perfekcionistički način, kritički i samokritički. Obavljaju sa lakoćom teške poslove, motivisana  da bude od koristi i servis drugima. Principi u životu, odnos prema poslu i društvu su centar njene pažnje. Prisutna je tendencija da izanalizira sve i da iznova vrši upoređivanje. Racionalno mišljenje je dominantno, pa ne bi bilo loše da malo date slobodu fantaziji. Veoma samopožrtvovana, ali ne prema drugima, nego prema formi, prema zadacima. Važno joj  je savršenstvo, pa zato sa mnogo obazrivosti je ulazila u vezu. U odnosima je vjerna i predana.

Koje su bile Jelenine dobre osobine: Tačnost, precizno izražavanje, oštro oko, predanost, uslužnost, skromnost, efikasnost, strpljenje, sistematičnost, praktičnost.

Njene loše osobine: Sitničavost, nesigurnost, skeptičnost, veliko povjerenje drugima.

U samoj natalnoj karti  jasno stoji izraženo da kada se Venera nađe u Lavu a to je druga polovina druge decenije života, predstoji brak sa osobom čudnih tj. drugačijih pojmova ali i napredak u karijeri.

Merkur u Vagi poručuje nam da ako životne prepreke uspješno preovlada napredak u karijeri biće neminovan kao i rađanje dva ženska djeteta.

Jelena je bila Bik u podznaku što sa prirodnim elementom Zemljom čini jakom i  istrajnom ali i pravednom osobom.

Dalje čitanje natala nam jasno ukazuje da će na početku treće decenije Jeleni se  Vaga naći u planeti Pluton koja nam dalje govori da može lako doći do nenadane smrti ali pak ako prevaziđe ovu prepreku da su joj sudbinosne godine 40 kao  47  godina života. Dakle  po natalu  jasno stoje tri veoma kritične godine, neki to nazivaju i sudbinosne godine ali pošto se radi o planetama i zvezdama onda možemo nazvati i univerzumsko proklestvo …

IZVOR