Jelena je poznavala svog dželata, njena kćerka laže, javnost će se šokirati saznanjem ko je ubica…

Edin Aladžuz Kalimero

Jelena Krsmanović, udato Marjanović, bila je pjevačica Grand produkcije koja je bila na vrhuncu svoje karijere. Njen život tragično je prekinut. Svoje viđenje Jeleninog ubistva dao je i sarajevski astrolog Edin Alađuz Kalimero koji je, kako nezvanično saznajemo, više puta svojim uslugama pomagao policiji u rješavanju važnih slučajeva. Evo šta za portal aura.ba kaže Kalimero:

Prema mom viđenju i po nekim datumima pojedinih osoba pa i same pokojne Jelene, ubistvo se desilo iz strasti. Jelena je poznavala svog dželata. Međutim, on nije sam u svemu tome. “Pokrivaju” ga dvije osobe. Policija već zna o kome je riječ ali su ga pustili da sam padne. To je osoba sa mnogo jakom i istreniranom psihom. Manipulant, sadista, posesivac i ljubomorom opčinjen lik. Uskoro će se naći predmet kojim je ubijena Jelena. Ona je donesena nakon ubistva na mjesto gdje je nađena mrtva.

To je urađeno u periodu kada su se tragači povukli. Na osnovu toga mnogima su zamazane oči. Cjelokupna javnost će biti iznenađena kad sazna ko je ubica. Ne znam zašto, ali crno auto i neki podrum su mnogo bitni u cijelom slučaju. Jelenina kćerka nije rekla potpunu istinu. Ubica će biti uhapšen u naredna 3 do 5 dana.

(aura.ba)