JEL OVO BRENA UZJAHALA SAŠU POPOVIĆA

Sve su Brena i Saša radili za lovu. Na svadbi u Osijeku 1982. godine za 27 miliona jugo dinara bili su spremni i da se svuku

Nakon pjesme „Čačak, Čačak“ s kojom su tokom 1982. godine Brena i Slatki greh krenuli u estradne cvisine, našoj javnosti je malo poznato da je dugonoga Fahreta bukvalnio jahala na sceni malog Sašu. Ona je pokušavala da na sceni nametne što više detalja kao „slatki greh“. Zato je i Saša završio u njenom međunožju.

I sve je to njima donosilo lovu. Te godine, u selu Bobota kod Osijeka na jednoj svadbi su zaradili 27 miliona jugoslovenskih dinara (to je oko 12.000 eura). Svadbu je Brena bila pogodila za sedam miliona, ali su veseli svatovi lijepili joj novčanice po čelu i kitili je po cijelom tijelu. Čak su Saši Popoviću lijepili novčanice po glavi dok ga je Brena jahala. Najveći iznos darovao je jedan osječki ljekar. On je Breni za pojas zadjenuo pet miliona dinara.

Na novinarske opaske da je riječ o šund programu, Brena je odgovorila:

„Reč šund ne postoji, ona je glupava… Nikada narodu nećete ogaditi ono što mu se nudi srcem i dušom. A mi se predajemo srcem i dušom – kazala je Brena (aura.ba)

PROČITAJTE JOŠ

KAKO BRENA TOPI SALO