Jedno je šećer, drugo med, zajedno su sladolded: Ovo su najbolje ljubavne kombinacije zodijaka!

Zašto se Bik i Rak, Vaga i Bik, Ribe i Škorpija ili Blizanci i Vodolija savršeno razumiju. Možda su potpune suprotnosti, ali u stvarnom životu ne mogu jedno bez drugog, a između njih nikada neće biti prevara ili laži

Bik i Rak
Pripadnici ovih znakova u potpunosti se razumiju! Kada se nađu u romantičnoj vezi, vrlo kratak period im je potreban za fizičko i emotivno povezivanje. I jedan i drugi znak znaju da cijene svog partnera, pa će izgraditi vezu sa lakoćom i uživanjem.

Blizanci i Vodolija

Kada se nađu u blizini, ova dva znaka mogu stvoriti osjećaj da se poznaju godinama. Kreativnost i lude ideje karakteristične su za Vodoliju, kao i za Blizance, te im u vezi nikada neće biti dosadno. Iako uživaju u vremenu koje provode zajedno, oba znaka ponekad vole da se osame i požele svoju srodnu dušu.

Vodolija i Blizanci ne mare za mišljenja drugih ljudi. Iz tog razloga, maksimalno će uživati i iskoristiti svaki momenat proveden u društvu partnera. Ova dva znaka imaju vrlo jaku vezu, bilo da je ona ljubavna, prijateljska ili poslovna…

Rak i Ribe
Između njih vlada kosmička konekcija. Ovi vodeni znakovi vrlo su emotivni i vode brigu o svojim bližnjima. Učiniće da se svako ko se nađe u njihovom društvu osjeća prijatno, bez izuzetka. Ovaj spoj vrlo je teško razdvojiti, skoro pa nemoguće.

Lav i Strijelac
Nivo strasti je visok kada je u pitanju veza između dva vatrena znaka. Ta njihova strast ogleda se kako u odnosima sa partnerom, tako i u ispunjenju životnih ciljeva. Vrlo su harizmatični i reflektuju čudnu energiju zbog koje svi žele da budu u njihovom društvu.

Vaga i Bik
Glavna vrlina ova dva znaku jeste iskrenost, te između njih nikada neće biti prevara ili laži. Vrlo su požrtvovani i posvećeni partneru, što im pomaže da upoznaju i najsitnije detalje svoje bolje polovine…

Djevica i Blizanci
Kod ova dva znaka, inteligencija igra presudnu ulogu u zavođenju. Takođe, posjeduju ogromnu dozu poštovanja prema partnerima što ih čini idealnim spojem. Uživaju u mirnoj sredini, druženju sa prijateljima, novim saznanjima i senzualnim dodirima.

Škorpija i Rak
Škorpija i Rak hrane se ljubavlju i strašću svog partnera. Kako Škorpija važi za najstrastveniji znak, a Rak za najemotivniji, jasno je zašto su savršena kombinacija. Kada je riječ o seksu, ova dva znaka su rođena da budu zajedno.

Strijelac i Ovan
Entuzijazam i velika količina energije vlada ovom kombinacijom. Iako postoji vjerovanje da se suprotnosti privlače, ova dva znaka su skoro identična i čine jedan od najboljih horoskopskih spojeva. Vrlo su snažni i ništa ih ne može sputati u onome šta naume…

Jarac i Bik
Postoji razlog zbog kojeg između ova dva znaka vlada neopisiva privlačnost. I Jarac i Bik posjeduju nešto o čemu ostali znaci samo sanjaju: beskrajnu ljubav. Ljubav stvorena ovom kombinacijom horoskopskih znakova može da traje vječno i da se u njoj zaista uživa do zadnjeg momenta.

Ribe i Škorpija
Pripadnici ovih znakova ne plaše se da pokažu svoju romantičnu stranu. Veza Ribe i Škorpije zasnovana je na dubokoj konekciji i prijateljstvu prije svega. Ljubav će se roditi nesvjesno, ali može trajati i do kraja života.

Djevice i Ribe
Djevica i Ribe predstavlja ljubavni spoj suprotnih znakova u zodijaku koji pokazuje kako se suprotnosti u ljubavi snažno privlače. Znak Ribe u Djevici može pronaći sigurno sklonište i čvrst oslonac koji mu je u životu često potreban. S druge strane znak Ribe Djevici može priuštiti čarobnu i bajkovitu ljubav iz snova.(B92)