Jedina u BiH, Melita regresoterapeut: Regresija: bezbjedan način za rješavanje svih problema!

 Usavršila je sve srodne grane okultizma, bavi se astrologijom, izradom natalnih karti, sinastrijom i horarnom astrologijom, regresoterapijom…Stručnjak je za sudbinske karte i specijalista za tehniku Ljubičasti plamen. U proricanju sa kartama tačno može odrediti događaj koji će se desiti, vidjeti težinu dešavanja, vrijeme kad će se taj događaj desiti, te vidjeti da li se može unaprijed intervenirati da bi se taj događaj ublažio ili u potpunosti izbrisao

Već duže od dvije decenije, Sarajka Melita pomaže ljudima u rješavanju životnih problema, a njeni klijenti joj ne dolaze na osnovu plaćenih reklama jer ova mlada i šarmantna žena ne voli publicitet. Njoj klijenti dolaze na osnovu preporuka osoba koji su koristili njene usluge. Dar za proricanje sudbine i pomaganje drugima, Melita posjeduje od rođenja.

– Išlo je spontano, jedno je vuklo drugo. Svoj dar sam usavršavala studirajući stručnu literaturu, zatim sam prošla edukaciju u Njemačkoj usavršivši sve srodne grane okultizma, s posebnim osvrtom na sudbinske karte, astrologiju, regresoterapiju i Ljubičasti plamen – kaže Melita.

– U proricanju sa sudbinskim kartama mogu tačno odrediti događaj koji će se desiti, vidjeti težinu dešavanja, vrijeme kad će se taj događaj desiti, te vidjeti da li se može unaprijed intervenirati da bi se taj događaj ublažio ili u potpunosti izbrisao. Mnogo puta, u mojoj dugogodišnjoj praksi, uspijevala sam vidjeti budući događaj i promijeniti ili preusmjeriti njegov tok – pojašnjava Melita.

Ljubičasti plamen

Zamolili smo je da našim čitateljima približi interesantnu tehniku “Ljubičasti plamen”.

– U srednjem vijeku alhemičari su pokušavali da pretvaraju metale u zlato, upotrebljavali su toplotu da bi razdvojili fino od grubog. Oduvijek je bilo alhemičara koji su istraživali i koji nisu tražili fizičku nego duhovnu dobrobit. Istraživali su kako transformirati sebe u duhovnija bića tako što će postati puni ljubavi, mudriji i milosrdniji. Metoda Ljubičastog plamena ima mogućnosti da doprinosi toj promjeni, transmutirajući negativne elemente unutar svakog čovjeka, što znači da je u stanju da svu negativnu energiju pretvori u pozitivnu energiju.

Ljubičasti plamen ima jedinstvenu sposobnost transformiranja straha u hrabrost, nemira u mir i mržnje u ljubav. Zbog toga je znanje o Ljubičastom plamenu bilo cijenjeno kroz stoljeća.

Ljubičasti plamen je jedinstvena duhovna energija koja može ubrzati duhovni razvoj. Ona može iscijeliti emocionalne i fizičke probleme, poboljšati vaše odnose, pomoći vaš duhovni rast ili jednostavno učiniti život lakšim. Plamen je suština jedinstvenog duhovnog svjetla. Mistici svih razdoblja bacili su pogled na “duhovni spektar” iza “fizičkog spektra”. Ljubičasti plamen dolazi iz ljubičaste zrake, koja ima kvalitete milosrđa, opraštanja, slobode i transmutacije.

Šta zapravo radi, šta može ljubičasti plamen? Da li ste oduvijek željeli pronaći način na koji bi mogli izbrisati svoje prošle greške?

Vi se ne možete vratiti natrag u vremenu, ali ljubičasti plamen ima snagu izbrisati uzroke  posljedice, čak i sjećanje na naše prošle greške. Ljubičasti plamen mijenja negativnu energiju u pozitivnu, tamu u svjetlo, “sudbinu” u mogućnosti. Plamen također briše  “lošu karmu” naših grešaka. Naše prošle akcije, dobre i loše, vraćaju se nama. To je zakon karme. Taj opći kozmički zakon zapovijeda da sve ono što radimo čini puni krug do naših vrata da bi razriješilo (rastvorilo), jednostavno, što ide u krug, vraća se u krugu.

 Transmutiranje negativne karme

Općenito, većina ljudi mora platiti svoje dugove životu ili “uravnotežiti” svoju karmu nesebičnim zalaganjem i pomaganjem drugima, radeći kroz nesreće na svom putu ili prolazeći kroz bolesti ili ostale oblike osobne patnje. Ali sa Ljubičastim Plamenom ne treba biti tako. Ljubičasti plamen je u mogućnosti transmutirati ili ublažiti našu negativnu karmu prije nego što dođe natrag do nas.

Plamen može pomoći iscijeliti uzroke mnogih psihičkih problema – emotivno bolnih iskustava koja mogu ići u rano djetinjstvo, čak u prošle živote. Ožiljci starih rana i bolna sjećanja mogu biti iscijeljeni i rastopljeni upotrebom Ljubičastog plamena. St.Germainov doprinos je bio vrlo značajan. On je glavni Majstor koji je promaknuo objavu i upotrebu Ljubičastog Plamena čovječanstvu.

St.Germain je rekao: „Upotreba ovog Ljubičastog Plamena koji sagorijeva sve negativne i loše stvari je vrednija i tebi i cijelom čovječanstvu, nego sve bogatstvo, zlato i dragulji ovog planeta”

Na kraju, pored svega navedenog, Melita  nam otkriva kako je, od kako radi ovaj posao, sastavila preko hiljadu rastavljenih partnera, spasila bezbroj brakova i pomogla hiljadama nevoljnika da se riješe džina, demona i zlih duhova.

– Moje najveće zadovoljstvo je uspjeh kod mojih dragih klijenata i uživanje u njihovoj sreći jer im je regresoterapija pomogla da mnoge stvari razriješe, promijenila je njihove živote i donijela im puno uspjeha na emotivnom, poslovnom i zdravstvenom planu .

TEST: Provjerite treba li vam regresija

Da li vam se nekada desilo da se nađete više puta u sličnoj situaciji, da srećete isti tip ljudi, da su vam svi partneri manje-više isti, a veze vam propadaju? Na poslu vam se uvijek isto dešava ma koliko puta promijenili posao i okruženje? Na kraju shvatite da je obrazac događaja uvijek isti. pa onda pitanje: “Bože, šta sam ja tebi zgriješio/la? Zbog čega me kažnjavaš?“

Ne, to nije kazna. To je KARMA. Karma je riječ je na sanskrtskom i znači djelovanje, kretanje, motivaciju za pokretanjem dešavanja. Izrazom karma govori se o zakonu uzroka i posljedice, odnosno utjecaju određene akcije na buduće događaje, kako za nas tako i za našu okolinu.

REGRESIJA je bezbjedan način da otkrijete i razriješite upravo ovakve stvari koje su vam jako važne u sadašnjosti i u budućnosti.

Imate probleme u ljubavi, braku, vezi, odnosima sa partnerom

Stalno vam se ponavljaju situacije u životu: npr dobijate otkaze, svi poslovi vam propadaju, sve veze isto završavaju…

Teško ste bolesni, ne znate kako da se nosite sa svojom bolešću ili se bojite smrti.

Imate strahove, traume koje ne možete da prevaziđete, teškoće sa spavanjem …

Nemate svoju svrhu, ne znate šta i kako dalje, nemate volje za život…

Problemi u odnosima  sa najbližima, roditeljima, braćom, sestrama, partnerom…

Niste sigurni u izbor partnera, posla, mjesta stanovanja…

Ne osjećate unutarnji mir, mislite da imate problema sa nečim nadnaravnim…..

Već i jedan od ovih razloga dovoljan je da se podvrgnete ovoj metodi. Regresoterapija se prvenstveno praktikuje obavljanjem razgovora, te detaljnom analizom situacije ili događaja koja podrazumjeva niz posebnih metoda da bi se jasno i tačno sagledali događaji i situacije iz prošlosti, sadašnjosti i na taj način imamo uvid za događaje i situacije u budućnosti.