Je li Eva Ras luda žena ili ganja karijeru: Nakon Tita zlostavljača, sad je silovao vanzemaljac!

Ovih dana je objavila da su je vanzemaljci silovali još dok je bila u majčinoj utrobi, a sestru su joj ubili


Iako u poodmaklim godinama, glumica, slikarkai pisac Eva Marija Balaša Stević, poznatija kao Eva Ras često je zadnjih godina prisutna u medijima. Utisak je da i sa 77 godina, koliko ih je do sada napunila, pokušava da gradi karijeru. Nakon optužbi na Tita, priča o pobjedi raka, zahtjeva da se legalizuje prostitucija, brojnih svađa I kontraverzi, ovih dana je objavila da je silovao vanzemaljac!

Glumica je šokirala tvrdnjom da ju je napao vanzemaljac još u majčinoj utrobi. Iako je riječ o njenom romanu, fikciji, glumica je u jednoj emisiji rekla da vjeruje u vanzemaljce. Evo šta je ovih dana objavila:

“Pišem o vanzemaljcima koji su posetili mene i moju sestru dok smo bili u utrobi. Moja sestra bliznakinja se rodila mrtva, ja sam se rodila živa. A vanzemaljcima je bilo potreban njen život. Ali oni nisu nasilni. Oni nisu nasilni, oni drugačije komuniciraju. Ja celog života verujem da su oni tu. Da nisu u svemiru.” – napisala je Eva i nastavila:
“Vanzemaljci su tu, u meni i o tome i pišem da, dok smo bili fetusi u majčinoj utrobi, oni su nam ugradili neki čipove jer oni komuniciraju na drugi način. Ne izgovaraju reču, nego misli struje idu. Život sa vanzemaljcima je lep, a i u životu.”
Na pitanje novinara da li je imala stvarno susret sa vanzemaljcima, glumica je rekla da su je silovali.
“Mene su silovali, a mojoj sestri su uzeli život. To izgleda smešno i kao fikcija i radi se u meni.”

Prije vanzemaljaca, glumica je čak tri godine pisala kolumne protiv Tita, komunizma, socijalizma… Ona tvrdi da je cijelu njenu porodicu, koja je izbjegla Hitlerov Aušvic i holokaust, uništio Tito. Naravno, ništa nije dokazala, ali je postala omiljena kod današnjih režima na Balkanu.
Ona se bori i za legalizaciju prostitucije, pa kaže da se treba legalizovati prostitucija:

“Normalno, jer ako se to legalizuje, sve će biti kako treba u zemlji. Neki nasilnik će da da 100 eura da uđe u bordel, umjesto da ubije svoju ženu. Tako prostitucija opstaje vijekovima u civilizovanim svjetovima, jer rješava mnoge probleme. Ljudi imaju porive koji tamo mogu da se kanališu – izjavila je glumica. (aura.ba)