Jasni znakovi da su voljene osobe pored nas i žele da poruče nešto: OVAKO PREMINULI POKUŠAVAJU DA KOMUNICIRAJU SA NAMA

Čak 60 odsto udovica i udovaca doživjelo je paranormalno iskustvo u kojima su im se javili preminuli, pokazalo je istraživanje Džekelin Hejz sa Univerziteta Milano
Psiholozi tvrde da snovi i utisak da su preminuli pored nas posljedica depresije ili osećaja krivice, dok oni koji veruju u reinkarnaciju su sigurni da tu postoji nešto više.

Izgubiti voljenu osobu teško je bez obzira na okolnosti. Ovaj događaj ostavlja prazninu u srcu i životu, ali činjenica da mrtvi nisu u našoj blizini uopšte ne znači da ne mogu da komuniciraju sa nama, samo morate da znate kako da prepoznate znakove da su blizu, kažu medijumi.

“Preminuli pokušavaju da se povežu sa nama svaki dan. Ali, za primanje vođstva i utjehe od njih moramo da budemo otvoreni i svjesni znakova koje nam šalju. Kad se ja povežem sa dušama preminulih, jedna od najvažnijih utješnih poruka koju šalju jeste ta da su i dalje sa nama, da je smrt samo iluzija”, kaže Praf, svjetski poznati medijum.

On otkriva 7 znakova da su preminuli koje ste voljeli u vašoj blizini i da žele nešto da vam poruče:

Dolaze vam u snove
Snovi su vrlo realni, a u njima pokušavaju nešto jasno da vam poruče. Slušajte šta vam govore.

Osjećaj da je neko u blizini čak i kad ste sami u prostoriji
Promjena atmosfere, osjećaj da vas neko gleda ili sjedi pored vas. Duhovi nemaju tijela, ali se njihovo prisustvo jasno osjeća.

Osjećate njihov specifičan miris
To je najjača veza sa njima. To je miris po kojem ih najviše pamtite, na primjer, parfem, neka hrana, miris duhana…

Pojavljuju vam se neobične misli
Tu se radi o mislima koje kao da nisu vaše, kao da neko drugi govori unutar vašeg uma. U tim trenucima zastanite i dobro razmislite o mislima, možda shvatite poruku koju vam preminuli šalje.

Vidite leptira, pticu ili dugu kad najmanje očekujete
Duhovi umrlih znaju da šalju takve signale kako bi vam pokazali da su uz vas. Na primjer, razmišljali ste o nekome ko je umro i baš tada kod vas, ili jako blizu, sleti leptir, ili ugledate dugu baš na neki poseban datum.

Pojavljuju se određeni brojevi
To može biti datum rođenja ili smrti preminulog. Brojeve tog tipa, koji vam nešto znače, možete ugledati na satu, na nekom računu, tablicama automobila i slično.

Nailazite na ljude koji liče na pokojnika
I to baš u trenutku kada ste razmišljali ili pričali o njemu. To je još jedan znak kojim vam šalje poruku da je uz vas i da ne brinete.