JAJA ODAJU KARAKTER: Jaja „na oko“ vole oni sa jakim seksualnim nagonom!

Društveni ljudi najradije jedu pošarana jaja, a oni oprezni – kajganu, pripadnici radničke klase su ljubitelji specijaliteta „na oko“

Sklonost da jedete jaja spremljena na određeni način otkriva osobine ličnosti i kojoj društvenoj klasi pripadate – tvrde autori studije sprovedene u Engleskoj. Preferiranje određenog specijaliteta razotkriva ne samo nečiji kulinarski ukus, već i karakter, bračno stanje i – jačinu libida.

Ovu studiju po pitanju jaja uradila je za britansku Uniju proizvođača jaja agencija Mindlab International, poznata po istraživanju potrošačkog izbora.

Anketirano je 1.010 odraslih ljudi i – šta se otkrilo?

Da su ljubitelji pošaranih jaja ekstrovertni, kuhanih – neorganizovani, a da jaja „na oko“ vole oni sa jakim seksualnim nagonom. Takođe, ispostavilo se oni oprezni najviše vole kajganu, dok su ljubitelji omleta – samodisciplinovani.

Ima tu još zanimljivih zaključaka – recimo, da su prosječne „izjelice“ poširanih jaja srećnije od drugih ljudi (hm, kod nas ovaj vid pripreme i nije baš popularan…), dok oni koji jaja najradije bare – rizikuju da se razvedu od bračnog druga. Takođe, ispostavilo se da jaja „na oko“ najčešće preferiraju pripadnici radničke klase, kao i da je kajgana omiljena kod onih koji nemaju potomstvo.

Endrju Džoret iz Udruženja proizvođača jaja kaže:

Čudesno je misliti da je samo na osnovu toga na koji način neko voli da priprema jaja – moguće dosta toga procijeniti o tome ko je neko i kakav je. Međutim, stvarno nije bitno kako jedete jaja – ona su uvijek hranjljiva i upotrebljiva za sve.

(aura.ba)

Komentari

komentara