Izvor su negativnosti i slabe nafake u kući: KOJE STVARI NE TREBA DRŽATI ISPOD KREVETA?

Prema feng shui disciplini ukoliko ispod kreveta skladištite ove stvari, trebalo bi tu naviku da promijenite

Neki predmeti sa sobom nose negativnu energiju, a utiču na nas dok spavamo. Jasno je da u krevetu provedemo dosta vremena, pa u njegovoj blizini ne želimo nikakve loše vibracije. Evo šta ne treba da čuvamo ispod kreveta?

Stvari koje bude loše uspomene
Ako vas asociraju na loše stvari, neprestano će stvarati lošu energiju u vašem domu.

Pokloni i fotografije od bivših partnera ili prijatelja
Ove stavri konstantno nas tjeraju da razmišljamo o prošlosti i stvarima koje bismo trebali da preobolimo. Dakle, ako želite da se oslobodite duhova prošlosti, riješite se nepotrebnih poklona.

Isnošena, prljava garderoba i obuća
Mnogi se teško opraštaju od starih stvari, pa im nađu neko mjesto na kojima one stoje dugo. Ukoliko se premišljate i ne želite da se otarasite starih stvari, čuvajte ih na nekom drugom mjestu, ali nikako ispod kreveta, jer privlače bijedu.

Osušene biljke
Oko kreveta u kome spavate nikako ne smije da se nađe osušeno i uvelo cvijeće. Ono prema vjerovanju, privlači loše zdravlje.

Oštećeni i polomljeni predmeti
Ovakve stvari privlače lošu sreću. Njima nije mjesto ispod kreveta, ali ni uopšte u kući.

Stari, pokvareni tehnički uređaji
Dobro nam je poznata situacija u kojoj umjesto da bacimo pokvareni telofon uglavnom ga sačuvamo uz razmišljanje da će nam možda nekada u budućnosti ponovo zatrebati, iakao se to nikad ne dogodi. Takvi uređaji uglavnom završe u kutiji, a ona ispod kreveta. Ovakve stvari donose lošu energiju i loše raspoloženje.