Izračunajte svoj KOD SUDBINE na osnovu datuma rođenja: KOLIKO ĆE VAM BITI USPJEŠNA OVA GODINA?

Prema numerologiji, svaka godina sa sobom nosi određena značenja.

Na osnovu godine možete da izračunate svoj kod sudbine i da li će vam 2022. godina biti uspješna. Da biste saznali svoj kod sudbine, potrebno je da saberete sve cifre datuma rođenja i da im dodate cifre 2022. Samo treba da zapamtite da su u numerologiji važni brojevi od 1 do 9, tako da morate da sabirate brojeve dok ne dobijete jednocifren broj.

Na primjer, uzmimo datum rođenja 19.04.1995. Sabiramo sve brojeve zajedno sa brojevima godine:
1 + 9 + 0 + 4 + 1 + 9 + 9 + 5 + 2 + 0 + 2 + 2 = 44. 4 + 4 = 8.

U ovom slučaju kod sudbine je Osam.

Kada odredite svoj kod sudbine za 2022. godinu, pročitajte značenje i šta vam poručuje:

Jedinica
Osobe koje su dobile broj Jedan ovu godinu treba da provedu okruženi porodicom i prijateljima. Dugogodišnja usamljenost vam sigurno neće dobro doći, pa je bolje da se ne svađate sa onima koje volite i koje cijenite. Saradnja i kućni poslovi biće vam od velike koristi ove godine.

Dvojka
Ovo je kod sreće za one koji su navikli da sebi postavljaju veoma važne i ozbiljne ciljeve. Numerolozi savjetuju da što pažljivije planirate stvari za budućnost. Pokušajte da ne rizikujete previše ove godine, kako sebi ne biste pravili nove probleme. To ne znači da treba da budete zaglavljeni u zoni komfora. Veoma je važno da ostanete mirni i obratite pažnju na male stvari.

Trojka
Ako ste u proračunima dobili broj 3, onda će 2022. za vas biti mirna. Astrolozi savjetuju da se veliki značaj posvetite duhovnoj sferi. Postoje velike šanse da ćete ove godine posebno razumjeti svoje prave ciljeve i prioritete. Oni će vam otvoriti oči za ono što se dešava i učiniti vas mudrim.

Četvorka
Broj 4 je simbol jednakosti i harmonije. To znači da će vam 2022. dati mir. Biće to zanimljivo i prijatno vrijeme za bilo koju oblast života. Numerolozi snažno savjetuju da budete otvoreni i iskreni sa ljudima oko vas.

Petica
Ovaj broj sugeriše da možete i čak treba da djelujete što odlučnije, ali ne smijete zaboraviti na odmor. U 2022. godini trebalo bi pažljivije da organizujete stvari. Ne radi se samo o poslu i opuštanju, već i o komunikaciji i privatnosti, kupovini i štednji.

Šestica
Šestica je glavni broj u 2022. godini. Ako dobijete ovaj broj prilikom izračunavanja, to znači da vas očekuje velika sreća. Ovo je vaša godina, vaše vrijeme. Morate djelovati i ne trošiti energiju. Možete značajno napredovati u potrazi za srodnom dušom i novim izvorima prihoda.

Sedmica
Ako vam je suđeno da se susretnete sa nekim poteškoćama na putu 2022. godine, onda će vam Sedmica pomoći da izađete iz problema. Ovo je veoma povoljno vrijeme za one koji će biti na putu ili u potrazi za smislom života. Sedmica je na vašoj strani i neće vam dozvoliti da oborite lice nadole, već će uzdići vaš pogled prema zvijezdama.

Osmica
Broj 8 je materijalni broj. Savršeno se uklapa sa Šesticom koja vlada ove godine. Ovo je vaša šansa da uspijete u poslu i finansijama. Pravo je vrijeme za kupovinu, promjenu posla, pokretanje novog biznisa.

Devetka
Ovaj broj završava numerološki niz. Ako ste računjanjem koda sudbine dobili broj 9, 2022. godine morate da se fokusirate na dovršavanje važnih stvari. Ne morate da započnete ništa novo dok se ne pozabavite stvarima iz prošlosti, dugovima i ne ispunite svoja obećanja.