“Izgubio sam nevinost sa prekrasnom vanzemaljkom, bilo je fantastično , ali i veoma bolno!”

David Huggins (74) iz New Jerseyja tvrdi da se sjeća svog prvog seksualnog iskustva – u šumi s izvanzemaljkom. No, to mu nije bio prvi susret s popularnim ‘malim zelenima'…

Ludih priča i teorija o izvanzemaljcima ima ‘na tone’, a jedna takva je i ova. David Huggins ima 74 godine i tvrdi da je prije 57 godina izgubio nevinost s – izvanzemaljkom.

– Sjećam se kao da je bilo jučer. Šetao sam kroz šumu i naletio na ženu koja je sjedila ispod drveta. Odjednom je ustala i krenula prema meni, a ja sam od uzbuđenja skinuo hlače najbrže što sam mogao. Ležeći na zemlji i gledajući u nju doživio sam intenzivan i bolan orgazam, a zatim sam se onesvijestio, kaže David iz New Jerseyja. I dalje ne zna zašto je baš on odabran, ali tvrdi da mu to nije bio prvi susret s izvanzemaljcima.

Kad je imao osam godina, susreo se s ‘tri dlakava tipa’, piše Daily Mail.

– Igrao sam se ispod drveta kad me neko dozvao imenom. Okrenuo sam se i ugledao trojicu niskih dlakavih tipova s ogromnim očima. Krenuli su prema meni i mislio sam da se radi o čudovištima. Pobjegao sam u štalu, a oni su se okrenuli i pobjegli, ispričao je David, koji tvrdi da je čak i posjetio ‘izvanzemaljsko kraljevstvo’. Misteriozno biće s kojim je navodno izgubio nevinost nazvao je Crescent.

– Bila je prekrasna. Imala je predivno tijelo, iznimno dugačke nokte, ogromne oči i neobično blijedo lice. Ja sam je smatrao svojom djevojkom, iako je naš odnos bio na prijateljskoj razini, prisjetio se Higgins.