Izbjegavajte ih za emotivne veze: OVA 3 ZNAKA ZODIJAKA OSTAVLJAJU PARTNERA PREKO NOĆI

Oni mogu biti emotivno gluhi. Za Blizance,Vagu i Raka zajednička je samo jedna osobina, a to je da mogu otići od vas bez objašnjenja.

Blizanac
Ovaj horoskopski znak će se vjerovatno odljubiti i povući prije nego što mislite. Blizanci mogu da budu izuzetno nepredvidivi kada su u pitanju ljubav i veze. Možda će odustati od vaše sreće vrlo brzo. Za njih važi da „prestanu da vole i nakon samo desetak dana“. Dakle, ako ste u ljubavnom odnosu s Blizancem, moraćete da budete spremni za neočekivani raskid.

Vaga
Poput Blizanaca i Vage su sklone brzom napuštanju odnosa. One su vrlo strastvene i kad se dogodi da žara ponestane, teško im je da ostanu u takvoj vezi. Vage su najsretnije kada bi njihova veza ostala ljupka i intenzivna kao u prvim danima kada su se zaljubili.

Rak
Rakovi takođe mogu vrlo rano da izgube interes za vas i vezu. U jednom trenutku vam možda priznaju ljubav, a već slijedećeg dana mogu vam prići samo da vam kažu da vas više ne vole. Jedino što ih može malo duže zadrži uz vas je vaša spremnost da ulažete stalni napor kako bi održali vezu na površini.