Izaberite srce: ono će vam potvrditi da li ste (ne) vjeran ljubavnik, romantik, strastven ili…

Ne razmišljajte ni sekund – samo odaberite srce koje vam je odmah privuklo pažnju. Sada kada ste izabrali, evo šta odgovor otkriva:


PRVO SRCE – MIRAN LJUBAVNIK

Povjerenje i vjernost su vam izuzetno važne karakteristike kod partnera. Također, vama treba malo više vremena da se naviknete na nove ljude, ali kada jednom poklonite svoje srce nekome, vrlo ste odani.
Vi svuda unosite posebnu atmosferu i djelujute umirujuće na ljude. U vezi su vam najvažniji povjerenje i vjernost. Teško ulazite u nove veze i nova poznanstva, ali kada se jednom predate, odani ste do koske.

DRUGO SRCE – TAJANSTVENI LJUBAVNIK

Opojni ste i tajanstveni, i nikada ne dajete previše – to radite zato što pomalo strahujete da ne budete povrijeđeni.
Imate neki teško opisiv šarm koji druge obara s nogu. Strastveni ste i širite oko sebe energiju koja privlači sve oko vas. Ipak, vrlo ste tajanstveni i malo ko zapravo zna vašu pravu prirodu, iako bi se zakleli da vas znaju kao svoj džep. Teško se u potpunosti razotkrivate jer se plašite da ćete biti povrijeđeni.

TREĆE SRCE – BEZUSLOVNI LJUBAVNIK

Vi želite život iz najotrcanijih romantičnih filmova, i cvijeće, svijeće, prigušena atmosfera, kliše muzika – sve to je redovna situacija kod vas. Ljubav dajete u ogromnim količinama i skoro pa bezuslovno – jedina stvar koju očekujete je da vam se uzvrati istom mjerom.

ČETVRTO SRCE – STRASTVENI LJUBAVNIK

Vama je seks centar svega, i bez njega ne možete da zamislite ni dan. Vi ste ti koji redovno sa partnerom inicirate seks i uglavnom ste dominantni. (meowgag.com)