Izaberite ogledalo i saznajte šta treba da uradite u životu da bi bili sretni

Ovaj test vas može usmjeriti na pravi put tako što ćete dobiti savjet – a on zavisi od toga koje ogledalo ste izabrali. Ne razmišljajte puno, izaberite ono koje vam se najviše sviđa

Ogledalo koje vas je najviše privuklo otkriva šta je to problematično u vašem životu i šta bi trebalo da uradite da bi napokon počeli da živite “punim plućima”, da budete sretni…Nakon što ste izabrali jedno od četiri ogledala na slici, pročitajte šta vaš izbor znači:

1. Prigrlite svoj život
Upravo sada je pravi trenutak da prestanete da se odupirete željama svog srca i prigrlite svoj život. Idite hrabro naprijed za onime što vam je u srcu.
Prestanite da pronalazite izgovore zašto ne možete učiniti ono što silno želite. Ne bojte se, jedini način da živite onako kako želite je da krenete prema tome – sve je na vama.

2. Prestanite da se ograničavate
To što ste odabrali ovo ogledalo moglo bi značiti da ste pomalo nesigurni u sebe i sami sebi postavljate ograničenja, bez ikakve potrebe. I vi zaslužujete da vam se nešto dobro događa u životu, i vama trebaju ljubav, pažnja, uspjeh i poštovanje.
Vi se bojite da otkrijete ko ste zapravo, i kao da nekako mislite da niste dostojni nekih stvari, a to je pogrešno. Kada počnete sami sebi da govorite da zaslužujete dobre i lijepe stvari u životu, tada će to početi i da vam se događa.

3. Ne odlažite stvari
Ukoliko ste skloni odlaganju stvari, ozbiljno poradite na tome da prestanete s time. To vjerovatno radite iz straha, neodlučnosti ili čiste lijenosti.
Ako stalno i sve odlažete, moglo bi vam se dogoditi i da od sebe udaljite dobre stvari koje bi vam se mogle dogoditi. I zapamtite, to dobro što vas čeka, ne može vas čekati vječno!
Rješavajte zadatke jedan po jedan i dok ne završite jedan, ne prelazite na drugi. Polako će vam to ući u naviku i život će vam biti bolji.

4. Spremni ste za ljubav
Vi imate puno ljubavi u sebi koju ste spremni nekome da date. Spremni ste za ljubav i zato je važno da otpustite sve svoje strahove i otvorite svoje srce..
Ne osvrćite se stalno na prošlost jer je nju nemoguće promeniti – sve što se iz nje može je nešto pametno naučiti, ne praviti iste greške…
Dokle god vašim mislima vlada strah, dobre stvari vam se neće događati. Radije maštajte kako ste u zagrljaju nekog vrijednog vaše ljubavi – i prizvaćete to sebi, otkriva portal mysticalraven.com.