Izaberite jednu kartu i saznajte za koji ste posao kao stvoreni

Pronaći posao iz snova nije lako, pa mnogi nemaju strpljenja da ga traže. Kada radimo nešto što ne volimo, osim što smo loše raspoloženi, svaki dan nam je teško opterećenje. Ako niste sigurni koje je vaše idealno zanimanje, pokušajte sa ovim psihološkim testom. Izaberite kartu i pročitajte odgovor ispod. Izaberite svoju kartu

Karta 1 – Konstantna aktivnost

Vi ste avanturista. Ponekad djelate bez pažljive pripreme. Ipak, čak i bez pripreme, uvijek se zabavljate na poslu. Za vas je ključan entuzijazam i da budete u centru događaja. Morate pronaći posao koji vas neće iznevjeriti. Slijedite svoju energiju. Potreban vam je posao sa puno aktivnosti.

Profesije: sportista, organizator događaja.

Karta 2 – Radoznalost


Možete da opišete sebe kao radoznalu osobu koja voli da šeta i eksperimentiše. Posjedujete snažne kvalitete, ali se oni ne miješaju dobro sa drugim ljudima. Volite da pokušavate, pravite greške i naučite nešto novo. Stoga, potreban vam je takav posao i okruženje u kome ćete moći slobodno da izmišljate, eksperimentišete i govorite.

Profesije: naučnik, izumitelj, menadžer, prodavac, istraživač.

Karta 3 – Kreativan um

Da li volite sve novo? Vi ste kreativna osoba koja voli da ruši sterotipe i stvara nove stvari. Volite da se izgubite u svojim mislima gdje granice ne postoje i gdje možete da stvarate prelijepe stvari. Za vas je veoma važno da potpuno izrazite svoje misli.

Profesije: umjetnik, muzičar, dizajner, pisac.
Karta 4 – Miran um

Volite da sve isplanirate i imate konstantnu potrebu da upravljate ljudima i stvarima oko vas.
Vi ste realni i znate da poslujete. Osjećate da ste uspjeli kada ostvarite plan. Volite da radite uticajne poslove. Potrebna vam je pozicija sa koje možete da organizujete i raspoređujete. Veoma cijenite timski rad.

Profesije: državni službenik, profesor, kancelarijski radnik.