Izaberite jedan od pet alhemijskih simbola i saznajte da li vas trenutno život vodi direktno u propast ili dolaze ljepša vremena!

Da li vas je nešto mučilo u prethodnom periodu? Da li dugo pokušavate šta je to što vam tačno treba da bi vam se život pokrenuo i da biste napredovali? Ovaj test otkriće kako stvari zapravo stoje…

Koji simbol vam više od svih “krade” pažnju?

Lav

Ovo simbolizuje vašu potrebu da imate kontrolu nad svojom sudbinom. Lav predstavlja simbol Sunca – krajnjeg izvora moći. Ovaj izbor ukazuje na to da ste uradili sve što možete da živite dobro, ali se ipak osjećate zarobljenim i kao da ne možete dalje. Zabrinjavaju vas pitanja šta i kako dalje, i da li je trebalo da krenete drugim putem. Morate da prihvatite da je vaš život upravo onakav kakav treba da bude, a kada se sa tim pomirite otvoriće vas se drugi načini i mogućnosti. Svi vaši dosadašnji izbori napravljeni su s razlogom i vi morate da se uskladite sa tom spoznajom.

Pješčani sat

Ukoliko ste izabrali pješčani sat, to znači da se osjećate zarobljenim u vremenu. Okrenuti ste prošlosti i nekom bolnom iskustvu koje vas tamo drži. Osjećate se kako se polako davite, nemate energije i pomireni ste sa tim da život nije lak i lijep. Ako ikako možete, trebalo bi da se pomirite sa prošlošću i nastavite dalje. Bit ćete jači nego ranije i sve tragedije su u stvari lekcije za budućnost. Živite u sadašnjosti, jer kada to naučite vrijeme će postati vaš prijatelj, prenosi Blic.

Mjesec

Izbor simbola Mjeseca otkriva da je vaše srce trenutno poput bojnog polja. Nešto snažno duboko u vama ne dozvoljava vam da imate miran san ili vas u potpunosti muči nesanica. Da li je to mržnja, ljutnja ili samo strast? Vašem duhu je potreban mir i najbolji način za to je da iznesete emocije iskreno i otvoreno. Priznajte i sebi i drugoj strani šta osjećate. Kada nisu tajne, emocije nas ne izjedaju, a njihovo prikrivanje uvijek donosi više štete nego koristi.

Ključ

Ako ste izabrali ključ, to znači da su vašem duhu očajnički potrebni odgovori. Sve što ste mislili i u šta ste vjerovali najednom je stavljeno na ispit. Moguće je da ste se umorili od potrage za istinom i tačnim odgovorima. Možda vam je sve to čak i dosadilo. Vrijeme je da kroz nove pustolovine i avanture spoznate drugu stranu života. Desit će vam se uskoro određene manifestacije koje će vam pomoći da prevaziđete trenutni period. Neophodno je da negdje otputujete, makar i na jedan dan.

Ruka

Izbor ovog drevnog simbola ukazuje na to da ste opkoljeni negativnom energijom. Vaš duh teži slobodi od toga i ako primjećujete da vam se dešavaju čudne stvari, to su znaci da nešto iznutra pokušava da vas upozori na situaciju. Ali, zanimljivo je da smo mi oduvijek zarobljeni od strane zlih sila, ali i da uvijek imamo izbor da se oslobodimo toga. Put ka oslobođenju podrazumijeva praštanje i ljubav, prvo prema sebi, a potom i drugima. Pronađite vrijeme za ljude koje volite i relaksaciju.

(Hayat/Foto:Meowgag)