Izaberi boju i saznaj šta te čeka u 2016. godini

Portal “BuzzFeed” izabrao je devet boja koji vam mogu donijeti sreću tokom 2016. godine, ili makar izabrati put kojim ćete ići od Nove godine pa do sljedeće.

Za početak – odlučite koja će biti vaša boja u novoj godini. Pogledajte šta vam ona donosi…

20151211092611000000

1. Ukoliko izaberete iris plavu, predviđaju vam se promjene u karijeri – da li će to biti napredovanje ili menjanje profesije, to je već na vama. Sledeći korak napredak, a nakon toga korak dalje, vjerujte u sebe!

2. Nešto će vam se mijenjati u kući, ili u odnosu sa ukućanima. Možda vam se neko useli u vaš dom, a moguće je i da ćete promijeniti adresu stanovanja ili grad.

3. Tirkizna boja vam predviđa putovanja. Da li će to biti samo vikend koji će vam odlično pasti i promjena mjesta ili nešto drugo, to je već na vama. Ipak, sigurno ćete se provesti u svakom slučaju, samo provjerite da li vam je istekao pasoš.

4. Predviđamo vam ljubav. Ukoliko ste singl, formiraćete vezu ubrzo, a u suprotnom, moguće je da ćete napraviti korak dalje – znate dobro na šta mislimo! Sledeća je godina za vas godina ruže i ljubavi.

5. Naučićete nešto novo. Kursevi bi vam odlično išli, zato se bacite na posao. Da li će to biti kuvanje ili jezici, to je na vama, ali sigurno da ćete na kraju godine imati da se radujete novom iskustvu.

6. Novac, novac i samo novac. Imate veliku šansu da poboljšate svoje finansijsko stanje, jer će se vaš trud na poslu cijeniti više nego minulih godina. Uplatite jedan loto tiket, nikada se ne zna!

7. Ne morate da brinete za zdravlje, ono će vas sjajno služiti. Pogledajte nekako da u svoj raspored ubacite teretanu, jer će vam ona goditi, a svakako da ćete imati i više samopouzdanja što se tiče izgleda.

8. Vi ste se čvrsto odlučili da pronađete hobi i to ćete uspjeti. To može biti nešto jednostavno, kao čitanje, džogiranje ili nešto slično, ali dobra priča je svakako na putu, nemojte je ispustiti.

9. Odlučili ste da se fokusirate samo na sebe. Nećete više stavljati druge u prvi plan i to će vam doneti veliki boljitak u karijeri i životu. Možda ćete u jednom trenutku pomisliti da ste sebični, ali imaćete vremena i da se posvetite drugima. (NN)