Izaberete idealan kupaći prema svojoj građi

Žene su često u nedoumici pri izboru odgovarajućeg kupaćeg kostima, što zbog modela kupaćeg, njegovog kroja i dezena, ali i brenda i boje.

 
Mnoge žene su svjesne svog izgleda i znaju šta im najbolje pristaje, ali ima i onih koje nisu baš sigurne kako da izaberu pravi kupaći kostim za ljeto.

Da biste izabrale pravi kupaći za sebe i u njemu se dobro osjećale dok drugi gledaju u vas i uzdišu za vama, evo nekoliko savjeta kako da napravite najbolji odabir za ovo ljeto i uživate u čarima sunca, ali i u pogledima muškaraca.

Male grudi

Najbolji izbor za žene sa malim grudima je gornji dio kupaćeg koji je ukrašen raznobojnim kamenčićima ili naborima, koji će stvoriti iluziju većih grudi. Druga opcija je pušap (push-up) kupaći ili gornji dio sa jastučićima.

Velike grudi

Za žene sa velikim grudima bikini nije baš preporučljiv. Treba gledati gornje dijelove kupaćeg kostima koji će vam pružiti sigurnost. Kupaći sa korpama i žicom mnogo su sigurniji izbor, isto kao i malo šire naramenice, sa kojima će se izbjeći urezivanje naramenica u kožu i ružni crveni tragovi.

Široka ramena

Postoji nekoliko stvari koje žene sa širokim ramenima mogu da učine kako bi vizuelno izbalansirale svoje tijelo. Prvo, jednobojni kupaći je uvijek bolji izbor od šarenih kostima. Uz to, ako pronađete neki koji ima vodoravne crte, stvorićete iluziju pješčanog sata, što će prikriti širinu ramena i dovesti je u balans sa kukovima. Takođe dobra opcija su kupaći sa asimetričnim izrezom oko vrata, koji će naglasiti druge linije tijela, a ne ključne kosti i ramena.


Ravna zadnjica

Ovo je još jedan trenutak kada su ukrasi i nabori dobra ideja jer stvaraju iluziju veće pozadine i nepostojećih oblina. Isprobajte donje dijelove kupaćeg sa printom, u raznim bojama, koji će odvratiti pažnju od ravne zadnjice.

Velika zadnjica

Ako imate veću ili veliku zadnjicu, bikini i visoki rezovi često mogu da budu neukusni, a može da se desi i da previše otkrivaju. Trebaće vam kupaći kostim sa dovoljno tkanine u tom dijelu, tako da ne morate stalno da ga povlačite.

Dakle, osim izbjegavanja brazilskih i drugih oskudnih kupaćih kostima, trebalo bi da potražite modele sa čvrstim donjim dijelom i gornjim dijelom sa nekim printom, koji će uspostaviti ravnotežu.

Kratak torzo

Trik za izdužavanje kratkog torzoa jeste u dodavanju dužine i podizanju grudi. Donji dio kupaćeg kostima koji je nisko krojen ili je na tračice dodatno produžava torzo, a tračice na gornjem dijelu dodatno privlače pažnju na vrat i ramena, što odvlači pogled od srednjeg dijela tijela.

Kratke noge

Ako želite da produžite noge, odlučite se za kupaći kostim sa tračicama, koji može da se više i niže veže oko struka. Uz današnji veliki izbor, isprobajte i kostim koji ima više bočnih tračica. Budući da se sa ovakvim kostimima pokazuje više kože, visoki bočni dijelovi donjeg dijela kupaćeg kostima vizuelno će izdužiti noge i pojačati utisak figure pješčanog sata.

Komentari

komentara