Iz prakse iscjeliteljke Mukadese Kade Radetinac: KAD SU NALAZI UREDNI, A TEGOBE S ŽELUCEM NE PRESTAJU – POJELI STE ILI POPILI SIHIR!

Osoba koja je nagazila na džinsko kolo, koja je pojela sihir i slično, često osjeća bol u želucu, nadimanje stomaka čak i nakon konzumiranja male količine hrane ili pića, a nekada se stomak nadima i kada je prazan…

– Sihir možete pojesti, dobiti ga u poklonu, stati na njega… Brojni su načini da onaj ko želi – nanese vam zlo. Brojni su i načini na koji sami sebi možete nanijeti zlo. Kako možete bez tuđe pomoći prepoznati simptome opsihirene osobe?

– Osoba koja je nagazila na džinsko kolo, koja je pojela sihir i slično, često osjeća bol u želucu, nadimanje stomaka čak i nakon konzumiranja male količine hrane ili pića, a nekada se stomak nadima i kada je prazan, povremenu glavobolju koja ne prestaje ni sa uzimanjem medicinskog lijeka, jaku tegobu u predjelu prsa, naročito poslije ikindije pa do kasno u noć, odsutnost duha, smetenost i veliku pospanost – pojašnjava iscjeliteljka Mukadesa Kada Radetinac.

U svojoj dugogodišnjoj praksi, često se susretala upravo sa ovakvim simptomima kod pacijenata koji su od nje tražili pomoć.

– Baš nedavno, javio mi se čovjek iz Švicarske, Anto B., naše gore list. Porijeklom je iz Hercegovine odakle se sa ženom za Švicarsku odselio krajem devedesetih. Imali su skladan brak, dvoje djece, fine poslove da bi Anto odjednom, preko noći zamrzio svoju suprugu.

– U isto vrijeme, osjećao je teške želučane tegobe. Bolio ga je želudac, nije mogao jesti, spavati. Doktoru nije želio da ide, a suprugu je tjerao iz kuće. Kad me nazvala njegova žena, sva uplakana i očajna, odmah sam joj rekla da je njen Anto posve zdrav.

– Naime, vidjela sam da je Anto počeo odlaziti za vrijeme pauze na poslu u jedan novi restoran gdje je radila konobarica sklona vradžbinama. Bacila je oko na Antu pa mu je spremala posebnu hranu. Kad kažem posebnu, mislim na hranu u kojoj su bili sihiri. Ona je htjela Antu za sebe i umalo joj je to pošlo za rukom. U kafu i hranu mu je sipala svoju menstruacijsku krv i druge stvari te ga tako omađijala i privukla sebi.

– Zbog toga je on u liku svoje žene vidio jedno ružno i ogavno biće, djeca su mu ličila na demone, a u konobarici je vidio anđela, oličenje svih svojih želja i nadanja. Ja sam odmah njegovoj ženi poslala terapiju i zaštite, pa su se Anti oči otvorile. Poslušao je zatim suprugu te otišao i ljekaru koji je potvrdio da je sa njegovim želucem sve u redu. Zatim je ona Anti pustila naš snimljen razgovor pa se Anto “budan probudio”.

– Poslala sam im još Životni pečat pa su se sve Antine boljke povukle. Konobarica ga više nije privlačila, a i ona je odustala od njega jer su ipak moje moći jače od njenih. Dobro uvijek pobjeđuje, samo treba imati vjere – prepričala je Kada jedan od slučajeva iz prakse.