Iz prakse Iscjeliteljke Bebe: KAKO DA STABILIZUJEM FINANSIJSKU SITUACIJU, IMA LI LIJEKA ZA SINA, VARA LI ME VJERENIK…?

Ovo su tri, od stotine slučajeva, zabilježenih ovih dana u ordinaciji sarajevske iscjeliteljke Bebe, koja svojim „trećim okom“ nepogrješivo vidi vaše juče, danas, sutra, a onda posebnim tretmanima klijente spašava nevolja i izvodi ih na staze sreće, zadovoljstva i radosti

Beba nam je pomogla!

U domu sarajevske iscjeliteljke Bebe isprepleteni su tuga, strahovi, nervoza, ali i radost, sreća, zadovoljstvo. Ljudi joj se obraćaju za pomoć najčešće nakon što su isprobali sve moguće opcije za pobjedu zla ili rješenje određenih žiotnih iskušenja. Tada su u nekoj fazi šoka, ali nakon razgovora, savjeta ili tretmana, pobjedonosno kažu: „Eeee, što nisam ranije potražio/potražila Bebinu pomoć“. U nastavku pročitajte tri veoma zanimljive istinite priče iz Bebine „ordinacije“

POVRAT NOVCA

Bebi se javila gospođa iz Hrvatske. Bila je veoma usplahirena i zabrinuta. Podigla je kredit da bi pomogla bratu kupovinu stana. Rok za vraćanje tog novca je bio u maju ove godine. Njoj je taj novac bio potreban za liječenje. Pitala je Bebu: „Da li ću uskoro dobiti novac koji već dugo očekujem, a pozajmila sam ga?

Samo što je otvorila njenu “zvijezdu” Beba je kazala:

“Nažalost, vaša trenutnačna finansijska situacija je loša i neizvjesna. Dugovi su se nagomilali, kreditne rate pristižu. Niste u mogućnosti da izmirujete preuzete obaveze i vraćate dugove. Izdati se od nekoga iz svoje familije, kao da je bratska ljubav u pitanju.

Ipak, neće to potrajati još dugo. Izvući ćete se! Kroz nekoliko mjeseci očekujte olakšanje. Neke stvari će se okrenuti u vašu korist. Stići će i novac koji očekujete; on će vam pomoći da se koliko-toliko stabilizirate i izađete iz sadašnje finansijske krize. Za godinu dana očekujte potpunu finansijsku stabilizaciju i zadovoljstvo.

Vaš sin će imati liječenje u inostranstvu

Jedna brižna majka iz okoline Sarajeva obratila se iscjeliteljki bebi slijedećim pitanjem: “Da li će se sadašnje zdravstvene tegobe sa crijevima moga sina uspješno riješiti? Da li da prihvatimo prijedlog za liječenje u inostranstvu?

“Razumljive su vaše brige, ali nema razloga za zabrinutost. S obzirom da na ovim prostorima nema lijeka za njegovo oboljenje, a imate ponudu iz inozemstva, prihvatite je bez razmišljanja. I krećite! Liječenje negdje u daljini će donijeti izvrsne rezultate i otkloniti njegove sadašnje tegobe. Sa optimizmom gledaj na sutra, i sa osmijehom na licu krenite na ovo liječenje. Nakon toga, veoma brzo trenutna bolest vašeg sina bit će samo bolna uspomena – kazala je brižnoj majci Beba I dala joj hamajliju za nafaku i zdravlje u kući.

Vjerenik te vara!

Sari, koja živi u Tuzli je 24 godine. Prelijepo izgleda, zaljubljena je do neba, vjerila se za, kako kaže, čovjeka svoga života, inače muzičara iz okoline Brčkog. Bebu je kazala slijedeće: “Saznala sam da se moj mladić zabavlja sa mojom najboljom prijateljicom. Molim vas recite mi da li je to istina i da li ćemo se nas dvoje vjenčati?

Beba je jedno vrijeme zašutala, a onda odlučila da kaže ono što vidi u “Sarinoj zvijezdi”:

– Ja znam da ću te rastužiti, ali istina je sve što si čula I što naslućuješ. Moj savjet je da ne letiš u oblacima. Spusti se na zemlju i na sadašnju situaciju pogledaj realno, bez emocija. Momak kojeg voliš i za kojeg si planirala udaju, srce je poklonio drugoj. Sa njom planira i bračni život. Ti si osuđena da budeš ostavljana, jer si kao srednjoškolka nagzila na sihir. Može se to skinuti, ik nakon toga možeš se nadati lijepoj sreći.

Nećeš ni ti ostati usamljena. Veoma brzo ćeš sresti drugog muškarca. Sa njim ti stiže sudbinska ljubav i sreća – kazala je Beba. Njeni kontakt telefoni u Bi Hsu 033 619 740 ili 061 057 380. Pozivni za BiH je 00387

error: Content is protected !!