Iz prakse iscjeliteljke Aide Terzić stiže nam još jedna priča sa sretnim krajem: ZBOG VLAŠKE MAGIJE – FIJASKO U KREVETU!

Aida Terzić

 Nama nijedan afrodizijak na svijetu nije mogao pomoći. Ni vijagra. Sve smo pokušavali, želeći da bude kao nekad. S godinama naravno, zna da mine seksualna želja. Ali, naša je muka trajala punih osam godina…

Nikome od nas u životu nije sve potaman. Kukamo, žalimo se, tražimo pravdu. Imamo 101 neostvarenu želju. Takve je čovjek prirode. No, samo jedan dan proveden u ordinaciji iscjeliteljke Aide Terzić, svakome bi bio dovoljan putokaz i smjernica.

Aidi se javljaju i dolaze joj nevoljnici iz cijelog svijeta. Ona im pomaže. I niko ne dolazi iz obijesti. Gonjeni najrazličitijim mogućim nevoljama, spas pronalaze u okrilju Aidinog znanja i sposobnosti da im ova sve čuvenija iscjeliteljka, pomogne.

A ona pomaže svima. Bolne i jezive ljudske sudbine, nakon Aidine pomoći bivaju okrunjene sretnim završetkom.

Za magazin Aura, Aida kaže da ni sama ne zna šta joj je draže; kad roditelju uskrati svojim posebnim zaštitama besane noći i njihovom čedu vrati zdravlje ili kad ženi u godinama omogući da postane majka. Možda je najveća radost nekad odličnog i perspektivnog studenta iščupati iz ralja narkomanije i mafije ili djevojci pred udaju reći da ne boluje od epilepsije već da je žrtva magije te joj omogućiti bračnu sreću i radostan ostatak života.

Posebne dove

Sreća je i klimav i brak pred razvodom – vratiti na staze starog, početnog entuzijazma, strasti i ljubavi. Pošlo je to za rukom Aidi Terzić na stotine puta, pa i nedavno, u slučaju bračnog para Sanele i Suada, naših ljudi iz Švedske.

Njima je osam godina, a da to oni nisu znali ni sumnjali, vlaška magija priječila konzumiranje ljubavi. Brojni afrodizijaci, vijagra, bračni terapeuti…-nisu bili učinkoviti u slučaju ovog bračnog para. Pomogla im je tek Aida Terzić, njene posebne dove i znanje. A evo šta je kočilo njihovu bračnu sreću…

– U braku smo skoro tri decenije, a zadnjih osam godina nismo konzumirali bračne odnose. U našem bračnom krevetu jedina je akcija bila dogovor oko toga ko će na kojoj strani spavati – kazuju nam na početku ispovijesti njih dvoje.

Pokušavali su, stidljivo kazuju, ljubav probati i na drugom mjestu. Van braka. Bezuspješno…

– Nama nijedan afrodizijak na svijetu nije mogao pomoći. Ni vijagra. Sve smo pokušavali, želeći da bude kao nekad. S godinama naravno, zna da mine seksualna želja. Ali, naša je muka trajala punih osam godina – kazuju uglas njih dvoje.

– Ja sam pokušavao i na drugoj strani, misleći da možda problem leži u mojoj averziji prema suprugi. Imao sam jednu prijateljicu, priznajem, s kojom sam pokušavao u krevetu naći malo zadovoljstva. Nije mi pošlo za rukom. Supruzi sam se ispovijedio. Rekla je da me shvata, da je i ona pomišljala na takav čin.

 Fijasko u krevetu

– Gorko smo se tad isplakali, ne znajući kako i zašto nas taj jad snađe. Supruga je tvrdila da me i dalje voli jednako. I ja sam volio nju. Odlučili smo se na terapije kod bračnog savjetnika. Prividno, kod nas je sve funkcionisalo. No, u krevetu nije ništa – prisjećaju se njih dvoje.

Nedavno, nakon osam godina apstinencije, naši su se sagovornici uspjeli “naći”. Nije im trebao nikakav stimulans, vijagra, afrodizijak. Ništa.

– Moj je muž nazvao iscjeliteljku Aidu Terzić i objasnio joj u čemu leži naš problem. Aida je pogledala u knjige i vidjela da je mom mužu njegova prijašnja djevojka nabacila vlašku magiju, zakatančila mu muškost. Magija se prenijela i na mene. Magija nam je ubila želju, držala nas u neizvjesnosti koja je danonoćno rojila crne slutnje.

– Zatim je Aida posebnim dovama uz moć Allaha otklonila naš problem. Vratila nam je u kuću ljubav i harmoniju. Napravila nam je i nevidljive hamajlije čiju moć osjetimo svakodnevno. Ove specijalne hamajlije brane nas od svakog mogućeg zla. Hvala Allahu pa postoje ovako sposobni iscjelitelji…

error: Content is protected !!