Italijanski doktor bio oči u oči sa vanzemaljcima: “Željeli su samo da steknu nove prijatelje” (Video)

Bilo je lijepo oktobarsko veče 1957. godine u Frankavili, gradiću na obali Italije, ali će se nešto neuobičajeno desiti.
Bar sudeći prema svemirskom ekspertu i sociologu koji tvrdi da je vidio vanzemaljca koji je nosio nešto što je ličilo na naočare da sakrije oči. Vanzemaljsko biće je sletjelo svojim svemirskim brodom u blizini mjesta i čak pustilo dvojicu mještana da uđu unutra.
Doktor Roberto Pinoti (73) je naveo da su bića, veoma nalik na ljude, zapravo često posećivala Zemlju i čak pozirala za fotografisanje.

Prema njegovim riječima, oni su samo željeli da steknu prijatelje. Serija fotografija od kojih podilazi jeza, doduše previše “zrnastim”, objavljena je u njegovoj novoj knjizi “UFO contacts in Italy”.
Autor tvrdi da ima fotografije unutrašnjosti vanzemaljske letjelice, kao i biće koje nije sa ove planete. Letjelica je u prečniku imala 24 metra, a sama kabina je imala 10 metara, tvrdi dr Pinoti koji je takođe osnivač italijanskog Nacionalnog UFO centra.

On u izjavi kaže:

– Ove rijetke i izuzetne fotografije, kao i dvije fotografije navodnog vanzemaljskog pilota… objavljene su ovdje po prvi put.

Prema riječima Filipa Mentla, bivšeg direktora istrage u britanskoj UFO asocijaciji, treba da imamo otvoren um, ali i da budemo skeptični vezano za ovakve i slične tvrdnje.

– Najlakše je reći da je nešto prevara ili laž, bez ikakve istrage.