Isprobajte: TAPKAJTE ZA USPJEH U POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU…

Ovo su savjeti kako da pPostanete magnet koji privlači klijente ili ako postoji nešto što biste željeli učiniti a muče vas sumnje i strahovi da nećete uspjeti u tome. Brad Yates je međunarodno poznati stručnjak za EFT tehniku emocionalne slobode (Emotional Freedom Technique) ili tapkanje.

Na njegovom YouTube kanalu, na kojem ima više 119.000 pratitelja, objavljuje videosnimke s uputama za tapkanje za gotovo svaku svrhu koju možete zamisliti – bolje tjelesno i mentalno zdravlje, privlačenje obilja i bogatstva, ljubav, prijateljstvo, nesanicu, uklanjanje negativnih osjećaja, podizanje razine energije itd.

Na ova dva videa videu Brad pokazuje kako možete na jednostavan način, nježnim tapkanjem prstima po određenim tačkama na tijelu, osnažiti komunikaciju između svjesnog i podsvjesnog uma, te dati uputu podsvijesti da ste vi snažan magnet za privlačenje klijenata ili mušterija u poslu kojime se bavite.

Ja to mogu! Tapkajte za uspjeh… Ako postoji nešto što biste željeli učiniti a muče vas sumnje i strahovi da nećete uspjeti u tome, svakako iskušajte Metodu emocionalne slobode, EFT (Emotional Freedom Technique) ili popularno „tapkanje“ s Bradom Yatesom…

Brad je poznat po odličnom smislu za humor i ostavlja dovoljno vremena za ponavljanje afirmacija, tako da ćete sigurno uživati tapkajući s njim i uspjeh neće izostati!
Isprobajte, mnogi su se uvjerili da ovo uistinu dobro funkcionira.