Isprobajte ovaj stari narodni recept i riješite se visokog pritiska i holesterola

Zahvaljujući ovom receptu poboljšat će vam se zdravstveno stanje.

 

Nedavna studija objavljena u časopisu ‘Cancer Causes and Control’ ustanovila je kako među američkim Amišima gotovo uopće nema slučajeva raka ii da su oni najzdraviji ljudi u Americi. Osim što jedu zdravo i prirodno, Amiši ne puše, ne piju, puno fizički rade, ali i sami uzgajaju svoju hranu primjenjujući organske metode uzgoja čime dobivaju zdravo voće i povrće, mliječne proizvode i meso. Donosimo recept koji koriste Amiši i koji može izliječiti razne bolesti, ali i pojačati imunološki sistem.

Zahvaljujući ovom receptu smanjit će vam se krvni pritisak, ali i visoki holesterol. Sve što trebate učiniti jest da koristite ovaj lijek kroz sedam dana dana i rezultati će vas zaprepastiti. Najbolja stvar kod ovog lijeka jest što je vrlo jednostavan i lagan za napraviti, a namirnice koje vam trebaju za njega su lako dostupne, piše naturalandheathyworld.com

Lijek za hipertenziju i visoki holesterol:

Sastojci:

Komad naribanog đumbira

Čen bijelog luka (ribani)

kašika  jabučnog octa

kašika meda

kašika soka od limuna

Stavite sve sastojke u blenderu i miješajte ih 30 sekundi pri velikoj brzini. Zatim procijedite tekuću  smjesu i rashladite tokom 5 dana.

Kako ga koristiti:

Preporučuje se konzumirati jedna kašika ove smjese prije doručka ujutro i jedna kašika prije večere. Ne preporučuje se konzumacija više od tri puta na dan. Bit ćete zaprepašteni rezultatima. Krvni pritisak i holesterol će se smanjiti, a bit ćete svježi i puni energije.

(dnevno.hr)