Ispovijest naše čitateljke Vesne J. iz Šibenika: Aida je smirila paranormalne aktivnosti u našoj kući

 Iz prakse duhovne iscjeliteljke Aide Terzić nam stižu neka nova, zanimljiva iskustva naših čitatelja.

– Postala mi je navika zadnju godinu dana da besciljno lutam internetskim bespućima. I tako, nedavno dok sam surfala internetom, naišla sam na jednu priču iz prakse iscjeliteljke Aide Terzić na Aurinom portalu. Kompletna priča je privukla moju pažnju, pa sam se zadržala neko vrijeme na njoj. Naime, prepoznala sam sebe, zadnje godine svog života u toj ispovijesti. Odlučila sam se javiti Aidi. Jutro sam dočekala budna, grizući nokte od nervoze. U pola 8 sam otipkala SMS, a odgovor sam dobila oko 8. Odgovor je bio toliko pun pozitivne energije, da sam briznula u plač.

– Ovako je za Auru započela svoju ispovijest Vesna J., 38-godišnja konobarica iz Šibenika.

– Već duže vrijeme mi ništa nije išlo za rukom. Ja nervozna, bolesna, muž svadljiv i bolestan takođe. Kćerka depresivna, bolesna. Po kući neke utvare hodaju, straše nas.

– Sve to je tako, dolazilo i prolazilo samo od sebe, ali svaki novi nemili događaj je bio sve kobniji, porazniji. Ostavljao je za sobom posljedice gore od uragana – prisjeća se Vesna.

– Beznadežnost je bilo stanje u kojem sam se najčešće nalazila. Nekakva apatija, melanholija, nostalgija, tuga – ali ne znam za čim. Osjećala sam se kao da ne pripadam ovom svijetu. Jednostavno mi je, eto tako, bilo mrsko da živim. Naravno, to se odražavalo i na kvalitetu mog života. Ljudi oko mene su primjećivali promjene. Upravo jedna kolegica s posla je bila uporna u nastojanju da mi pomogne da se izvučem iz začaranog kruga. Predložila je da nazovem nekog vidovnjaka, iscjelitelja ali, bilo me strah šta ću saznati, a i nisam znala koga da pozovem. Taj članak na Aurinom portalu bio mi je pravi putokaz.

– Gospođa Aida mi je odmah rekla u čemu je problem. Dogovorili smo se da ne moram dolaziti u BiH na tretmane. Za tako nešto, nisam ni imala snage. A i s novcem sam bila na rezervi. Poslala sam joj svoje podatke putem SMS-a i ona je odmah počela s radom na meni. Ona u jednoj, ja u drugoj državi ali, vidim ja, osjetim neku toplinu, posebnu energiju i stanje, vidim, nešto se dešava sa mnom.  Sutradan – isto. Nakon dvije sedmice, dobila sam i hamajlije od Aide, a nakon dva mjeseca smo u potpunosti obnovili moju energiju, izvukli me iz krize. Uspjeli smo. Izvučena sam iz teškog stanja koje nije bilo za ljekare već, upravo za ovu divnu ženu. Osjećam se sjajno. Imam razloga da živim. Cijenim život i zdravlje koje imam, kao i ovu, novostečenu pamet.

– Vidno je promijenjena atmosfera u kući. Sve se smirilo, paranormalne aktivnosti takođe. Osim kuće, smirili smo se i mi. Ozdravili, nema nervoze….

 Maja L. iz Banja Luke: Moja ja aura bila opsjednuta

Sa Aidinim radom sam upoznata odavno, samo, nije bilo sudbine da na sebi iskušam njene moći. A trebale su mi. Naime, imala sam problem s promjenjivom naravi, lošim mislima, destruktivnim postupcima. Od mnogih sam tražila pomoć, naposlijetku i od Aide. U prvom razgovoru, Aida mi je objasnila da nemam džine u sebi, već da je moja aura zaposjednuta negativnom energijom.

Ubrzo smo započeli s tretmanima. Poboljšanje je bilo vidno odmah. Nakon dva mjeseca terapija, prestala sam uzimati antidepresive. Namjeravam i dalje ostati sa Aidom u kontaktu, na “održavanju”.

Helena A., (39), Malme, Švedska: OPSJEDNUTA NEPOSTOJEĆIM BOLESTIMA!

Punih 12 godina sam pila antidepresive i obilazila psihijatre, a u isto vrijeme i razne vidovnjake, bijele i crne magove, vragove – šta su već. Na traženje pomoći otišlo je mnogo vremena, živaca i novaca. Mogla sam još jednu kuću napraviti od novca kojeg sam dala nadajući se da će mi biti bolje. A znate šta je u cijeloj priči najbitnije? Činjenica da mi pomoć nije ni trebala.

Naime, liječila sam se kod mnogih, produbljujući svoju agoniju, vjerujući tim mnogima da jesam bolesna. Zapravo sam bila hipohondar, pritom i pod crnom magijom. Nakon 12 godina sam stigla i do Aide. Kada mi je rekla da ja uopšte nisam bolesna, naljutila sam se. Ali, kako je razgovor odmicao, njene riječi su me se dojmile. Počela sam se buditi.

Nakon 40 dana, počela je moja preobrazba u novu osobu. Smirenu, samouvjerenu, zdravu. Ne trošim više nikakve lijekove. Aida je moj lijek!

 

Komentari

komentara