Ispovijest Jelene M. iz Austrije: Kako mi je svekrva uništila brak arapskom i vlaškom magijom!

Jelena M. (34) i Damir M. (36), supružnici iz Austrije, bili su u sretnom braku 11 godina, sve do momenta kad je Jelena, pospremajući kuću, pronašla misteriozni smotuljak. Tad u njenom životu nastupa pakao.

– Imali smo dva sina i čvrst, staložen brak bez većih svađa i problema koji je funkcionisao dobro sve dok nisam našla taj tajanstveni zapis. Držala sam u rukama smotuljak od papira, pitajući se šta je to i otkud u mojim potkošuljama.

– Smotuljak je bio izboden nečim oštrim, iglom nekom vjerovatno, a kad sam ga razmotala, ukazala su mi se neka arapska slova, komadić drveta, nokti i pramen kose koji je nesumnjivo bio moj.

– Istog momenta sam počela povraćati, od straha, a smotuljak sam bacila kroz prozor.

– Teturajući sam ušla u auto. Muž je odmah primijetio da sam blijeda, da se tresem. Sve sam mu ispričala i iznijela sumnje da nam neko radi crnu magiju.

– Ha ha ha- ma daj ženo, zar vjeruješ u to. To su gluposti. Mora da su nam mali zeleni vanzemaljci bili u posjeti i ostavili poklon. To su priče za malu djecu – šalio se moj muž Damir.

Vidoviti Ado

– Naredna dva mjeseca sve je bilo kao i prije, a onda nas je Damirova mama pozvala na ručak. Na meniju je bila riba što me pravo začudilo. Svi su znali da ne volim ribu.

– A ja sam znala da me njegova majka ne voli, da me nikad nije prihvatila kao snahu. I kad sam je prvi put upoznala, imala sam jak osjećaj neprijateljstva. Čak mi je rekla da me Damir neće oženiti, da sam ja samo jedna od djevojaka u nizu.

– Uglavnom, otišli smo na ručak i da ne pokvarim dan mužu, a i svekrvi da ne pričinim zadovoljstvo da se naslađuje mojom mukom, pojela sam komadić te ribe. Od tog dana, sve se mijenja. Muž postaje hladan, a ja sumnjam i na taj famozni ručak, njegovu majku takođe. Samo je ona imala pristup mojim stvarima i muž, a muž sigurno nije gurao nikakve zapise u naš veš.

– Od tog dana, muž me izbjegava u krevetu, hladan je i osoran. Izjutra ne želi sa mnom da putuje na posao, iako smo skupa išli 11 godina do posla. Viče na djecu, kasni kući, odaje se alkoholu…

– Molila sam ga da sve bude kao i prije, a on me ignorisao. Njegova majka se smijala, govorila kako je ona još davno rekla da mi nismo jedno za drugo.

– A ja sam mršala, kopnila, venula. Živila, a umirala. Patila, svakodnevno plakala, žaleći za prošlim vremenima.

– Već poluluda, ne znajući šta da radim, a vidim brak, život, zdravlje – sve mi se raspada – nailazim na članak o Adi iz Doboja. Pišu ljudi – Ado je kralj vidovnjaka, pomaže tamo gdje drugi ne mogu, ne znaju. Nazovem ga na Viber, dam ime, datum rođenja.

– Vidim, dugo ste u braku, imali ste skladan brak, prekrasnu djecu. Vidim i jednu ženu koja vas ne voli, starija je ali jako drži do sebe, dotjeruje se i snažno je vezana za vašeg muža; mislim da se radi o njegovoj majci. Da, ovo je njegova majka. Ona smatra da ste joj oduzeli sina i to vam nikako ne može oprostiti. Najveća joj je želja da vas rastavi od njega. Napravila vam je crnu magiju s ljubavnom magijom, da vas rastavi. Pravila je i prije, na početku braka. Bile su slabe te magije pa nisu djelovale. Sad je uradila arapsku magiju u kombinaciji s vlaškom magijom. Uzet je pramen vaše kose, drvo s mrtvačkog sanduka i mrtvački nokti – pričao je Ado dok sam se ja iznova i iznova šokirala od onog što čujem.

Znala sam da me svekrva voli, ali magija? Bilo mi je teško povjerovati. Adi sam rekla da sam uistinu sve to našla u vešu i bacila, a Ado je rekao da se to trebalo zapaliti.

– Uglavnom, Ado je započeo tretman skidanja magije preko naših fotografija. Uradio je tretman “Arapski ključ”. Ritual je trajao 49 dana, a ja sam poboljšanje osjetila već prvih dana. Zlo je uništeno, mi zaštićeni. Danas je sve kao prije, živimo opet naše sretne živote zahvaljujući Adi vidovitom iz Doboja.

– Na Adin savjet, iselili smo se iz stana u kojem smo živjeli u zajednici sa svekrvom. Ona je to jako teško podnijela, ipak smo 11 gopdina živjeli skupa ali, to je ništa u poređenju s onim što je meni priredila ili s onim što će karma, Bog, sudbina – njoj namijeniti. Radi nekih porodičnih relacija, takozvanog mira u kući, nismo joj rekli da znamo šta je učinila. Vjerovatno i dalje pokušava s magijom da djeluje na nas međutim, Ado nas je zaštitio za sva vremena.

Zahvalni zauvijek Adi, Jelena i Damir.

Adina Facebook stranica: Vidoviti Ado

 

Komentari

komentara