Ispovijest Aurine čitateljke Almase S. iz Kaknja: Bioenergijom protiv cisti, tumora i raka

 Kombinacijom bioenergije koju sam pronašla u Sarajevu kod iscjelitelja Ramiza Imamovića i promijenjenih životnih navika, svrstala sam se među hiljade onih koji su povratili svoje zdravlje…

Bolest nijedna ne nastaje preko noći, pa tako se ni do iscjeljenja ne dolazi odmah. Terapije iz oblasti alternativne medicine zahtijevaju nešto više vremena za razliku od nekih terapija iz domena oficijelne medicine ali i nešto više strpljenja i upornosti, i striktnog poštovanja pravila zdravog života. Ovo je prvo što saznaju pacijenti kada se obrate sarajevskom bioenergičaru Ramizu Imamoviću.

Za Ramiza Imamovića nema tajni kada je u pitanju ljudsko zdravlje, odnosno bolest. Osobno nudi sjajan primjer čeličnog ljudskog zdravlja, krijeposti, snage. U višegodišnjoj karijeri bioenergičara praktičara iscijelio je na hiljade nevoljnika, spasio na stotine života, povratio zdravlje i nadu u život mnogima. Među njima je i Almasa S. iz Kaknja, 55-godišnja domaćica.

Njenoj sestri Ramiz je prije godinu dana uspješno izliječio rak dojke. Nedavno je i Almasa bila prisiljena zatražiti pomoć od spasitelja svoje sestre.

Brižan ljekar

– Ramiz ne samo da otklanja simptome tj. bolest, već i uzrok oboljenja tako da se bolest ne može vratiti. Sjajan je dijagnostičar, brižan ljekar. U njegovim rukama pronalazi se sigurnost – započinje Almasa priču.

Nakon niza tegoba, pretraga i dobivenih nalaza, ustanovljeno je da Almasa boluje od raka pluća koji se agresivno širio i na kosti.

– Od doktora sam uzela sve lijekove koje su mi propisali ali sam se za stručnu pomoć, s punim povjerenjem obratila Ramizu Imamoviću.

– On je pomogao mojoj sestri, i meni će – bila sam uvjerena.

Ramiz je čudo

– Tako je i bilo. Započela sam s tretmanima bioenergije vrlo intenzivno, svaki drugi dan sam odlazila u Sarajevo na polusatne tretmane. Nešto kasnije, tretmani su trajali nešto dulje, oko 45 minuta. Poboljšanje je odmah bilo vidno, odmah sam osjetila napredak. Moji ljekari su takođe vidno bili oduševljeni mojim napretkom. Morala sam biti iskrena, priznati da ne koristim ništa od njihovih terapija. Nisu me mogli koriti budući da su imali priliku vlastitim očima, direktno pred nosom, svjedočiti – prisustvovati izlječenju.

– Osim terapije bioenergijom, Ramiz me usmjerio na potpuno novi režim ishrane, nov način života. Bez duhana, minimalno osam sati sna, puno vode, C vitamina, šetnje, vježbe, svježe voće, povrće…i znate šta, ne samo da se sjajno i preporođeno osjećam, ne samo da se teška bolest povukla nego se desilo još nešto, možda manje važno u odnosu na rak, alio, svejedno, sjajna stvar. Još od rođenja drugog djeteta, na materici su se periodično javljale ciste, pucale bi same od sebe, nestajale i opet se vraćale. Uvijek sam osjećala tu neku potmulu bol u donjem dijelu abdomena. Sada, mirno spavam, papa test nikad nije bio uredniji, nikakvih cisti nema. Ramiz je čudo!

error: Content is protected !!