Ispirite usta suncokretovim uljem i živite 150 godina!

Ispiranjem usta suncokretovim uljem organizam se čisti i regeneriše, a tijelo napuštaju sve bolesti. Dr. F. Karach tvrdi da se potpuno izliječe: glavobolja, bronhitis, zubobolja, tromboza, hronične bolesti crijeva, srca, bubrega, upala mozga, ženske bolesti, hronične izrasline (tumor), hronični grčevi, bolesti živaca, želuca, pluća, jetre, bolesti spavanja, infarkt

Dr. F. Karach, sudionik na kongresu Ukrajinskog udruženja onkologa i bakteriologa, nedavno je iznio metodu neobičnog jednostavnog načina liječenja ljudskog tijela, i to pomoću suncokretovog ulja. Rezultati ovog postupka liječenja izazivaju čuđenje i sumnju, mada se svako može uvjeriti u vjerodostojnost njegovih dokaza i iskušati djelovanje na vlastitom tijelu. Više je nego začuđujuće da su ovom neškodljivom biološkom metodom postignuti takvi uspjesi u liječenju i izlječenju bolesti bez hirurških zahvata i uzimanja lijekova.

Temeljeno načelo ovog liječenja je veoma jednostavno: ispiranje (mućkanje) ulja u ustima, a sam organizam preuzima dalji postupak samoizlječenja. Na taj je način moguće istovremeno liječiti ćelije, tkivo i organe, zato što se ovim postupkom sprječava uništenje mikroflore i razaranje ljudskog organizma. Bez zdrave mikroflore, ljudski je vijek upola kraći. Sa ovom metodom čovjek bi mogao doživjeti dob od 140 do 150 godina.

Ovom se metodom potpuno izliječe: glavobolja, bronhitis, zubobolja, tromboza, hronične bolesti crijeva, srca, bubrega, upala mozga, ženske bolesti, hronične izrasline (tumor), hronični grčevi, bolesti živaca, želuca, pluća, jetre, bolesti spavanja, infarkt.

Liječenje je uspješno samo za vrijeme ispiranja usta uljem, a koliko često na dan valja ponoviti postupak, ovisi o bolesnikovu osjećaju. Akutne se bolesti ovom metodom liječe dva do četiri dana, a hronične najviše do jedne godine.

Postupak

Najmanje jedna čajna, a najviše jedna kašika za jelo suncokretovog ulja mućka se zatvorenih usta, ispirajući i provlačeći između zubi, bez žurbe i truda oko 15 do 20 minuta. Ulje se ni u kom slučaju ne smije progutati. Ispljunuta je tekućina bijela kao mlijeko, a ako je još žuta, ispiranje je bilo prekratko. Nakon toga usta se moraju više puta isprati vodom, a četkicom valja isprati zube. Ispljunuta tekućina je vrlo otrovna (slikovito rečeno), zato bi se umivaonik trebao dobro isprati.
U ispljunutoj tekućini nalazi se velika količina štetnih bakterija, te drugih štetnih tvari i toksina.

Koliko puta dnevno?

Najuočljiviji učinak ispiranja usta je učvršćavanje klimavih zubi, a zubi postaju vidljivo bijeli. Najbolje je započeti ispiranje ujutro prije jela. Da bi se proces liječenja ubrzao, postupak se može ponoviti tri puta na dan prije jela i na prazan želudac. Time je izlječenje brže i djelotvornije. Liječenje traje toliko dugo dok se organizmu ne vrati prijašnja snaga, svježina i miran san.

Nakon buđenja ne smije biti umora, i tijelo i psiha budu osvježeni, a naduveni podočnjaci moraju nestati. Moraju se pojaviti zdrava glad, dobar san i neometana sposobnost pamćenja.

Na početku se mogu pojaviti znakovi prijašnjih bolesti, što je kod bolesnika koji boluje od više bolesti moguće. Pogotovo se taj osjećaj pojavljuje kada neka osoba ima više žarišnih upala, koje aktiviraju jedna drugu, a koje bi bez liječenja uzrokovale tešku bolest ili smrt. Zato i ne postoji razlog da se prekine ovo liječenje ako bi se i pojavila povišena tjelesna temperatura. Eventualno pogoršanje samo je dobar znak da se tijelo počelo oporavljati i da bolest nestaje.

(aura.ba)