Iskreno o “prvom putu”: Kada su i kako slavni izgubili nevinost

Za Kameron Dijaz, gubljenje nevinosti predstavljalo je pravo olakšanje, jer je, kako kaže, jedva čekala samo da “završi sa tim”. U intervjuu koji je dala za “Plejboj” magazin, lijepa plavuša je priznala da je nevinost izgubila u 17-oj godini, sa tadašnjim dečkom Karlosom de la Toreom.

– Nije bilo loše…ali, poslije toga sam se osjećala kao da su mi sva vrata otvorena – priznala je Kameron.

U intervjuu, koji je Kim ekskluzivno dala Oprah Winfri, poznata starleta je priznala da je prvi seks imala sa samo 14 godina. Pošto je, kako kaže, sa tim dečkom bila dvije godine u vezi, osjećala se sigurno i riješila da prizna majci Kris, da želi da ima seks po prvi put.

– Rekla sam joj da planiram to da uradim i ona mi je, u dogovoru sa ginekologom, dala da pijem antibebi pilule. Bila je vrlo otvorena i iskrena sa mnom – ispričala je Kim.

Iako Kim nikada nije otkrila identit muškarca koji joj je uzeo nevinost, njena dadilja iz djetinjstva je to u svojoj knjizi otkrila. U pitanju je sestrić Majkl Džeksona, Ti Džej, sa kojim se zabavljala u srednjoj školi.

Prije nego što je postala privržena majka šestoro djece, Anđelina je vodila izuzetno buran život. Ova poznata glumica otkrila je da nevinost izgubila sa 14 godina, a tada je uradila i nešto vrlo bizarno.

– Pošto sam željela da mu budem još bliža, uzela sam nož i posekla ga, a on mi je uzvratio – rekla je Anđelina.

Lindzi Lohan je poznata po tome što uopšte nije stidljiva, pa zato nije ni imala problem da otkrije detalje o svom “prvom putu”. U intervjuu sa Barbarom Volters, Lindzi je izjavila da je nevinost izgubila sa 13 godina.

– Vjerovala sam da će moj život biti mnogo bolji jer sam nevinost dala prvom bogatom momku koji se pojavio u mom životu. Mislila sam da ga volim i željela sam da mu udovoljim, u svakom smislu. To nije bio dobar način razmišljanja – otkrila je Lindzi.

Holivudski zavodni, Ešton Kučer, izjavio je da je njegov “prvi put” bio u šumi.

– To se desilo u šumi i bilo je užasno. Bilo je sa djevojkom koju sam tek upoznao, i to mi je namestio jedan drug. Trajalo je oko dvije sekunde i bilo je mnogo neprijatno. Međutim, dvije godine kasnije smo ponovo imali seks, jer sam htio da joj pokažem da sam se poboljšao u tom smislu – rekao je Ešton.

Sjećate se kada su Britni i Džastin Timberlejk bili najpoznatiji par na svijetu, a Britni je tvrdila da ne vjeruje u seks pre braka? Ipak, kako tvrdi njena mama Lin, to je bilo daleko od istine. U svojoj knjizi, Lin je rekla kako je Britni izgubila nevinost sa 14 godina i to sa 18-godišnjim srednjoškolcem sa kojim se zabavljala, a ne sa Džastinom.

S obzirom na to da je Džoni poznat kao jedan od najseksipilnijih holivudskih glumaca, i ne čudi što je nevinost izgubio sa 13 godina. U intervjuu za časopis “Roling stoun”, 1998. godine, Džoni je otkrio detalje iz svoje turbulentne prošlosti.

– Imao sam 13 godina kad sam izgubio nevinost, do 14-e sam probao sve moguće droge, popio nekoliko piva i provalio u kancelariju direktora škole, samo da bih video kako je biti sa druge strane zaključanih vrata – rekao je Džoni.