ISKORISTITE POZITIVNE KOSMIČKE ENERGIJE: Sutra Zemlja prima ZLATNU energiju

Piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813) (Ezosvet)

Kosmička energija postoji svuda u kosmosu. Ona je veza između galaksija, planeta, ljudi i molekula. To je prostor između svakog i svega. To je veza koja održava red u kosmosu. Kosmička energija je životna sila. Kosmička energija je presudna za održavanje reda u našem životu, i za širenje naše svijesti.

Iskoristite pozitivne kosmičke energije, kako mi ezoteristi i radioesteziolozi nazivamo ZLATNE  energije a one su na snazi od sutra.

Sutra  od 09:20 h, zemljina unutrašnjost počinje da prima jako pozitivnu i sjajnu  ZLATNU energiju koja dolazi sa središnjeg dijela Sunca. Ova vrsta energija je veoma pozitivna i jako korisna za nas koji se nalazimo na zemljinoj kori.

Većina osoba osjetiće se sutra u ovom periodu rasterećeno, odmorno, relaksirano, neće biti psihološke napetosti, a i pritisak bi trebao biti normalniji nego uobičajeno. Preporučujem da sutra što je moguće više vremena provedete napolju i ako je moguće barem 20 minuta.

Ovi veoma jaki i veliki snopovi pozitivne energije prestaju već istog dana na žalost u 16:45h. Naredne slične energije se ne očekuju prije aprila.