Iskoristite moć mašte i ostvarite željene promjene

Koliko god skriveni bili, vaši potencijali i sposobnosti su tu, a uz par alatki uspjećete da ih otkrijete i realizujete.


Od ideje sve počinje. Ideja stvara sliku i viziju koju treba da slijedite. Na putu ka ispunjenju života, promjena na duhovnom i fizičkom nivou dovešće vas do dugoočekivanog rješenja. Retrospekcijom svojih dostignuća, navika i sopstvene ličnosti, otvorićete prozor ka ličnim promenama i novim mogućnostima, prepoznavanjem vrijednosti i važnosti malih stvari i svakog novog dana. Tek bistar um, „očišćen“ od manjka samopouzdanja, nade i motivacije, vodiće ka usavršavanju, prepoznavanju sopstvenih sposobnosti i mogućnosti.

„Planina je uvijek tamo, bez obzira na to što je ponekad skrivaju oblaci.“ – Sufi poslovica

Ukoliko ne znate na kom mjestu se krije sreća, ovih par savjeta može vam pomoći da ponovo pronađete taj osjećaj.
Pružanjem motivacije i podrške ljudima, pokrećemo ih da cijene sebe i ono što jesu. Da bismo pružili takvu vrstu podrške drugima, potrebno je, pre svega, motivisati sebe iznutra. Zahvalnost ljudima oko sebe, ali i izgovoreno hvala sebi, prebaciće fokus na željeno ponašanje i ostvarivanje rezultata.

Misli određuju naš život i sreću. Odaberite da budete srećni ma šta radili, putem pozitivnih misli. Imate najlepši poklon koji ste mogli da dobijete, a to je sloboda. Sloboda misli i življenja u skladu sa tim mislima. Ne dozvolite da podsvjesna vjerovanja i duboko uvrežena uverenja koče i formiraju pogrešnu sliku u vašim očima o tome gdje pripadate i gdje vam je mjesto.

Najvrijednija „alatka“ kojom raspolažete je mašta. Razvijanjem mašte i vizualizacije vaš stvaralački potencijal će doći do izražaja i shvatićete ne samo da ste kreativni, već i da možete da pronađete rješenje i ostvarite ciljeve.
„Ništa se ne događa u životu ako se prvo ne dogodi u snu“- Karl Sandberg