Iscjeliteljka i vidovnjakinja Aida Terzić otkriva čime vračare obenđijaju tuđe muževe: Igla, balega i brojevi 3, 7 i 9 – unište svaku ljubav, brak, sreću…

Iscjeliteljka Aida Terzić

Čovjek počne mrziti svoju ženu, od njenog dodira mu bude muka, bježi od kuće i onda se nađe u naručju one koja mu je “zaključala” muškost. Isto tako i žena uz pomoć vračare može spremiti magiju da njen muž ili ljubavnik budu potentni samo kada su s njom, a nemoćni sa drugim ženama…

 

Vlaška magija iz dana u dan postaje sve jača, barem tako tvrdi vidovnjakinja Aida Terzić iz Tešnja. Kaže, postoje razne vrste ove magije, ali je ubjedljivo danas najrasprostranjenija erotska. Sve češće klijenti joj se obraćaju zbog tih problema. Do sada se, pojašnjava ona, ova magija rijetko pominjala, a to je neophodno jer uzima primat.

– Dugo sam istraživala o vlaškoj magiji. Htjela sam da prepoznam tu vrstu i zapanjilo me da je od svih vrsta magija veoma prisutna vlaška erotska crna magija – tvrdi ova vidovnjakinja.

Objašnjava kako se radi o tome da vračare, pakosnice, koje žele da muža preotmu od žene, naprave tu magiju kako žena više ne bi privlačila supruga, da bi mu postala odbojna.

– Čovjek tada počne mrziti svoju ženu, od njenog dodira mu bude muka, bježi od kuće i onda se nađe u naručju one koja mu je “zaključala” muškost. Isto tako i žena uz pomoć vračare može spremiti magiju da njen muž ili ljubavnik ostanu potentni samo kada su s njom, a nemoćni sa drugim ženama. Ili, čak i to da on izgubi seksualnu moć sa njom da bi ona “opravdano” imala slobodu s drugim muškarcima – između ostalog govori Aida.

Dalje kaže kako “vezivanje”, odnosno oduzimanje spolne moći, obavlja vračara koja se bavi crnom magijom. Ona baca čini koristeći pri tome osam magičnih riječi i predmete koji imaju tu moć. To su, kaže Aida određeni konci, igle, biljke, ljudska krv ili balega.

– Od značaja su i neparni brojevi 3, 7 i 9. Od boja su važne crvena i crna, kao i još neki predmeti. Načini bajanja za “vezivanje” muškaraca su različiti i zavise od toga da li je moguć direktan – navodi Aida.

“Razvezivanje”, odnosno otklanjanje ove vrste magije, kaže Aida, nije komplikovano i teško.

– Dovoljno je samo četrnaest dana da pomognem osobi koja mi se obratila za pomoć. Uništim crnu magiju i ljubavni život sa voljenim ponovo je zdrav i bez problema. Erotsku magiju uništavam na poseban način i mislim da jedina imam tu snagu na Balkanu da tu magiju vratim onom ko ju je napravio i naručio – tvrdi ova iscjeliteljka.

Kaže da ova magija čini zlo, rastavlja ljude koji su se do jučer voljeli, a preko noći zamrzili, postaju opsjednuti i u toj opsjednutosti bježe jedno od drugog.

– Posebno sam osjetljiva kada čujem da čovjek kaže kako je “nemoćan”, a žena mu “švera” i uživa u tome. Tada me stvarno obuzima ljutnja jer se zna da je brak svetinja. Tu sam nemilosrdna – dodaje na kraju vidovnjakinja i iscjeliteljka Aida Terzić.

ISTINITA PRIČA:
Minka S. (39) iz Sarajeva: MOJ DRAGI SAMO ZA MENE OČI IMA!

Kada sam se udala, mislila sam da će djevojke prestati da proganjaju moga supruga. Izuzetno je lijep i oduvijek je bio meta ženskih pogleda. Ali, on me nastavio varati. Zbog djece, prelazila sam preko svih laži. Na kraju krajeva, voljela sam ga više nego sebe. Ipak, kad je prije dvije godine prestao obraćati pažnju na mene, to sam već teže podnijela. Nije mi slao poruke, nije me zvao. Prestao mi je kupovati cvijeće i druge poklone, nije jeo moju hranu. U krevetu me nije uopšte primjećivao.

– Gadiš mi se, vidi kakva si – dreknbuo je jednom na mene kad sam insistirala da mi kaže zašto već više od osam mjeseci ne vodimo ljubav.

– Sledila sam se. Plakala sam dugo, a onda se još duže posmatrala u ogledalu. Bila sam ista kao i kad smo se upoznali. Još uvijek sam nosila veličinu 38. Imala zategnutu kožu, bujnu kosu. nešto mi u njegovim riječima nije odgovaralo.

– Uglavnom, počeli smo živjeti odvojeno. Moja majka i svekrva su cijelo vrijeme tražile pomoć i tako mi jednog dana predložile da odemo u Tešanj do iscjeliteljke Aide. Pristala sam. Nakon 14 dana tretmana, Aida mi je vratila muža. Bio je pod utjecajem vlaške erotske magije. Suprug se vratio uplakan, u našem je braku sve kao prije. Zapravo, još bolje. Okanio se i ljubavnica. Naime, Aida će mi to otkriti, za vrijeme studentskih dana, neka djevojka ga je preotela od svoje drugarice, a ova kivna, napravi mu magiju da bude ženskaroš i da ne može s jednom da se skrasi. Kasnije, na tu magiju, radna mu kolegica zaveza muškost, da samo nju vidi, a ja da mu se ogadim. Sad, kad je svega toga lišen, moj dragi samo za mene oči ima…