Iscjeliteljka i vidovnjakinja Aida Terzić: Misli o suicidu su prvi signal da treba tražiti pomoć!

Od davnina je poznato kako vlaške magije nisu pošteđena ni djeca, a mlade majke treba same da režu nokte i kosu svojoj djeci, jer se bajalice za bolest i smrt djece rade upravo pomoću dječijih noktiju i kose

Iscjeliteljka Aida Terzić

Iscjeliteljka i vidovnjakinja Aida Terzić kaže da ima veliku potrebu i obavezu da kaže nešto o magijama, njihovom utjecaju na ljude, liječenju i brojnim drugim detaljima koji svaki čovjek mora znati kako bi se spasio.

– Kada otvorim „zvijezdu“ osobe, odmah vidim šta se dešava. Ukoliko postoji magija, vidim o kojoj vrsti se radi. Do sada sam se susretala sa raznim, ali priznajem da je najgora vlaška. Sa njom treba oprezno. Pogrešno skidanje dovodi do teških posljedica po samog duhovnog iscjelitelja, a osoba koja je došla tražiti pomoć poslije toga se osjeća mnogo gore – pojašnjava iscjeliteljka Aida.

Dalje govori da se ovakva vrsta magije praktikuje tajno i takve osobe se nikada ne eksponiraju oko bilo čega. Oni kojima je napravljena ako na vrijeme ne dođu do iscjelitelja prijeti životni krah.

– Od davnina je poznato kako vlaške magije nisu pošteđena ni djeca, a mlade majke treba same da režu nokte i kosu svojoj djeci, jer se bajalice za bolest i smrt djece rade upravo pomoću dječijih noktiju i kose – kaže Aida i dodaje:

– Ma koliko ovo zvučalo monstruozno, istina je. Sihirbaz ne bira. Sreća pa je dragi Allah ostavio u časnom Kur’anu lijek. Ističem kako uspješno otklanjam vlašku magiju. Potrebno je samo da se osoba javi na vrijeme. Prvi simptomi su nervoza, depresija, poslovni neuspjeh, stalni bolovi u tijelu, razmišljanja o suicidu… Sve ovo su signali da potražite pomoć!

Istinito svjedočenje Mileve K. iz Beograda

KĆERKIN MOMAK MI SE OSVETIO!

Put od depresije do ludnice bio je kratak. Sve je krenulo od dana kada sam odbila prošnju i bila protiv udaje svoje kćerke. Htjela sam da završi fakultet. Njenom momku se žurilo. Nije mu pasalo da ima školovanu ženu. Htio je biti njen gospodar. Osvetio mi se vlaškom magijom. Postala sam nervozna, plačljiva, depresivna, imala ružne snove… Pokušala sam učiniti samoubistvo i završila na psihijatriji. Suprug je sumnjao na magiju i pozvao je iscjeliteljku Aidu.

Trebalo joj je 60 dana da vlašku magiju skine s mene. Pomogla mi je da ozdravim, da se oporavim. Danas sam zdrava i vesela i hvala joj na tome.