Iscjeliteljka i vidovnjakinja Aida Terzić: Erotska crna magija razara brakove!

Čovjek počne mrziti svoju ženu, od njenog dodira mu bude muka, bježi od kuće i onda se nađe u naručju one koja mu je “zaključala” muškost. Isto tako i žena uz pomoć vračare može spremiti magiju da njen muž ili ljubavnik budu potentni samo kada su s njom, a nemoćni sa drugim ženama…

Iscjeliteljka Aida Terzić

Vlaška magija iz dana u dan postaje sve jača, barem tako tvrdi vidovnjakinja i iscjeliteljka Aida Terzić. Kaže, postoje razne vrste ove magije, ali je ubjedljivo danas najrasprostranjenija erotska. Sve češće klijenti joj se obraćaju zbog tih problema. Do sada se, pojašnjava ona, ova magija rijetko pominjala, a to je neophodno jer uzima primat.

– Dugo sam istraživala o vlaškoj magiji. Htjela sam da prepoznam tu vrstu i zapanjilo me da je od svih vrsta magija veoma prisutna vlaška erotska crna magija – tvrdi ova vidovnjakinja.

Objašnjava kako se radi o tome da vračare, pakosnice, koje žele da muža preotmu od žene, naprave tu magiju kako žena više ne bi privlačila suruga, da bi mu postala odbojna.

  • Čovjek tada počne mrziti svoju ženu, od njenog dodira mu bude muka, bježi od kuće i onda se nađe u naručju one koja mu je “zaključala” muškost. Isto tako i žena uz pomoć vračare može spremiti magiju da njen muž ili ljubavnik ostanu potentni samo kada su s njom, a nemoćni sa drugim ženama. Ili, čak i to da on izgubi seksualnu moć sa njom da bi ona “opravdano” imala slobodu s drugim muškarcima – između ostalog govori Aida.

 

Dalje kaže kako “vezivanje”, odnosno oduzimanje spolne moći, obavlja vračara koja se bavi crnom magijom. Ona baca čini koristeći pri tome osam magičnih riječi i predmete koji imaju tu moć. To su, kaže Aida određeni konci, igle, biljke, ljudska krv ili balega.

  • Od značaja su i neparni brojevi 3, 7 i 9. Od boja su važne crvena i crna, kao i još neki predmeti. Načini bajanja za “vezivanje” muškaraca su različiti i zavise od toga da li je moguć direktan – navodi Aida.

“Razvezivanje”, odnosno otklanjanje ove vrste magije, kaže Aida, nije komplikovano i teško.

  • Dovoljno je samo četrnaest dana da pomognem osobi koja mi se obratila za pomoć. Uništim crnu magiju i ljubavni život sa voljenim ponovo je zdrav i bez problema. Erotsku magiju uništavam na poseban način i mislim da jedina imam tu snagu na Balkanu da tu magiju vratim onom ko ju je napravio i naručio – tvrdi ova iscjeliteljka.

Kaže da ova magija čini zlo, rastavlja ljude koji su se do jučer voljeli, a preko noći zamrzili, postaju opsjednuti i u toj opsjednutosti bježe jedno od drugog.

  • Posebno sam osjetljiva kada čujem da čovjek kaže kako je “nemoćan”, a žena mu “švera” i uživa u tome. Tada me stvarno obuzima ljutnja jer se zna da je brak svetinja. Tu sam nemilosrdna – dodaje na kraju vidovnjakinja i iscjeliteljka Aida Terzić.

 ISTINITA PRIČA: Radislava M. (30)  iz Zaječara: Godinu dana bez voljenog supruga!

Kada sam se udala, mislila sam da će djevojke prestati da proganjaju moga supruga. Izuzetno je lijep i oduvijek je bio meta ženskih pogleda. Kada sam izgovorila sudbonosno “da”, kamen mi je pao sa srca. Mislila sam da je naša ljubav spašena. Ali, varala sam se. Kada sam rodila sina, počeli su prvi problemi.

Suprug se nekako promijenio. Postao je hladan i dalek. Noću se kasno vraćao, a na moja pitanja nije odgovarao. Samo bi promrsio da je sa drugovima igrao pokera. Znala sam da laže i slutila da se događa nešto veliko. Uskoro sam shvatila da se viđa sa drugom ženom. Urlala sam, psovala ga, a on je stajao mirno i sve mi priznao. Rekao je da ga više ne privlačim i sledio me. Plakala sam, drhtala ali ga nisam uspjela zaustaviti. Otišao je i ostavio i mene i dijete.

Godinu dana smo živjeli odvojeni. Moja majka i svekrva su cijelo vrijeme tražile pomoć i tako mi jednog dana predložile da odemo u Bosnu do vidovnjakinje Aide. Pristala sam. Nakon 14 dana tretmana, Aida mi je vratila muža. Bio je pod utjecajem vlaške erotske magije. Suprug se vratio uplakan, a njegovoj ljubavnici se izgubio svaki trag.

 

 

 

Komentari

komentara