IRINA LOVRIĆ POD LUPOM ASTROLOGA: Svoju muku naplatit će s kamatama!

Za magazin Aura, astrolog Milan Ristanović uradio je natalnu kartu Irini Lovrić, prvoj i jedinoj (ne)zaštićenoj prijaviteljici korupcije u BiH

irina lovricŠto se tiče borbe u kojoj se nalazi zadnjih nekoliko godina, pobjeda je njena. Prijetili su joj, ucjenjivali, omalovažavali, diskriminirali, mobingovali, narušavali privatnost, pokušali potplatiti, tukli na radnom mjestu ali, Irina nije odustajala. Pred njom su dani kada će sve naplatiti s kamatama. Pravda je često spora ali nije nedostižna.

Irina Lovrić je dupli Ovan, sa mjesecom u znaku Vage pri rođenju. Hrabra, nadasve uporna i brzopleta. Obožava da putuje i saznaje o svijetu oko sebe. Nježna je i vesela, voli društvo i zabave. Uvijek mora prva imati neki novi modni detalj. Voli da se dopada ali nikako da se nameće. Samo pažljiv i nježan muškarac može istinski da je osvoji. Ako se ostvari kao majka, bit će izvrstan pedagog, ponekad će čak pretjerivati u brizi i ispunjavanju želja svom mjezimcu.

Njen zaštitar je planet Jupiter. On donosi jake moralne osobine, čast, dostojanstvo, pravednost. Za sve to je potrebno mnogo borbe, a Irina ima za to snage, mada ponekad pomisli da će odustati. Pred njom su uspjesi i sreća. Napravila je dobar temelj za to, u njenim četrdesetim će se to realizovati. Irina svojim karakterom jako naginje Istoku i istočnjačkoj kulturi mada toga nije ni svjesna.

Osobe rođene kad i Irina su izuzetno senzitivne sa izrazito razvijenim osjećajem za lijepo. Pored te umjetničke crte, zvijezde su joj darivale veoma privlačan fizički izgled. Razumni je konformista, ne smije dozvoliti da se brzo zagrije za neke stvari pa još brže hladi, mora istrajati u namjerama.

Irina je često prestrog kritičar, sitničavo traži manu svakom i svačemu. Ako uspije suzbiti svoj egocentrizami i prepustiti se partneru kome je zaista stalo do nje, čeka je period skladnog i sretnog života već od druge polovice sljedeće godine.

Preporučujem joj da spava sa glavom okrenutom ka istoku kako bi spriječila preveliki utjecaj vatre na njen organizam i oboljenja koje previše vatre može uzrokovati. Ona je stvorena za sunce i to ono prijepodnevno kad joj aktivnost donosi najbolje rezultate. Duge šetnje su joj najbolje za održavanje tjelesne ravnoteže, ne mora se izlagati prenapornom vježbanju. Sretni brojevi su 7 i 2, boje ljubičasta i crvena.

Idealno poslovno ulaganje za nju je ulaganje u poslove vezane za zemlju. Tu je očekuju lijepi uspjesi. Moglo bi se reći da joj odnosi sa obitelji nisu na najvišoj razini. Udaće se za starijeg čovjeka od nje ali to može značiti samo stabilnost i sklad u njenom slučaju.

Što se tiče borbe u kojoj se nalazi zadnjih nekoliko godina, pobjeda je njena. Prijetili su joj, ucjenjivali, omalovažavali, diskriminirali, mobingovali, narušavali privatnost, pokušali potplatiti, tukli na radnom mjestu ali, Irina nije odustajala. Pred njom su dani kada će sve naplatiti s kamatama. Pravda je često spora ali nije nedostižna.

(AURA.BA)