IRINA LOVRIĆ DOBILA BOŽOVIĆA ZA MOBING, A ZARATILA SA SIDRANOM!

Aurin astrolog Milan Ristanović još je u decembru prošle godine pod naslovom “Irina će svoju muku naplatiti s kamatama” najavio njenu pobjedu u sudskom postupku. Ona je danas pobijedila, smiješi joj se 100.000 KM

irina-lovric-presudaIrina Lovrić prva je prijaviteljica korupcije od 2009. godine pokušava da dokaže mobing na poslu. Nakon što je prijavila direktora Fonda za povratak Mlađena Božovića i optužila da je nezakonito raspolagao desetinama miliona maraka, a da je novac namijenjen za zbrinjavanje izbjeglica, trošen za skupe poklone i izborne kampanje, na pravdu je čekala više od sedam godina. Danas je dočekala!

Danas je Sud BiH, kako saznaje aura. ba portal, nakon petogodišnjeg čekanja, odškrinuo vrata za Irininu pravdu, potvđujući prvostepenu presudu. Ona je presretna i na svome FB-profilu je napisala “NARODE POBIJEDILI SMO!!!” Evo šta je još napisala:

“Danas sam najsretnija zena na svijetu i borac koji je izdrzao pravu golgotu.

Nakon gotovo 7 i pol godina borbe ponovo sam odnijela pobjedu.
Nista vise nece biti kao prija a svi koji krenu ovim trnovitim putem ova presuda za njih ce znaciti laksi put i PRAVDU. Presuda je na nevjerovatnih 48 stranica.

Ja sam jutros veliki pobjednik. Slavite sa mnom dobri “mali” ljudi jer ovo je i vasa pobjeda. I ovu pobjedu posvecujem mojoj MAMI <3 koju je ono sto sam godinama prezivljavala ubilo. MAMA VOLIM TE! <3

Ogromnu zahvalnost dugujem mojoj vili Vasvija V Vidovic sto se borila za mene i u mene vjerovala. VICTORIA!!!

I da, uzalud vam trud misevi i sitni placenici. Uzalud ste najavljivali da sam “tragicni gubitnik” jer POBIJEDILA SAM !”

Irinin odštetni zahtjev iznosi 100.000 KM! Ovu njenu pobjedu najavio je i Aurin astrolog Milan Ristanović. ON je, između ostalog, u decembru prošle godine, njenu pobjedu najavio slijedećim riječima:

Što se tiče borbe u kojoj se nalazi zadnjih nekoliko godina, pobjeda je njena. Prijetili su joj, ucjenjivali, omalovažavali, diskriminirali, mobingovali, narušavali privatnost, pokušali potplatiti, tukli na radnom mjestu ali, Irina nije odustajala. Pred njom su dani kada će sve naplatiti s kamatama. Pravda je često spora ali nije nedostižna.

Šta je sve Aurin astrolog Milan Ristanović najavio Irini Lovrić, pogledajte ovdje:

SVOJU MUKU NAPLATIT ĆE S KAMATAMA

irina lovricUporedo sa slavljeničkom Irininom atmosferom, kako saznaje aura. ba portal stiže i šokantna vijest da je heroina bh. društva zaratila sa Abdulahom Sidranom, koji je dugo bio njena podrška.
Irina je danas popodne napisala dosta otrovno pismo adresirano na Sidrana. U pismu se, između ostalog, kaže:

– Nakon svega sto su mi ucinili Abdulah Sidran, kojega sam odstranila iz svoga zivota iz razloga o kojima cu u narednim periodu detaljnije, ovaj zli covjek se i dalje ne smiruje. On i korumpirana inspektorica sve su ucinili da ovaj postupak izgubim ali nisu uspjeli. U narednom periodu objavicu sve sto su pisali institucijama sa mnom u vezi te na koji nacin su suradjivali sa licima koje sam prijavila zbog korupcije te organizovali gnusne napade na mene u avgustu i septembru tekuce godine.

Informacije o ovoj gnusnoj sabotazi pripojene su i Izvjestaju koji sam spremila za Brisel.

(aura.ba)