Intravenozna dijeta: Najstrože čuvana tajna Hollywooda

Infuzija i kafa – dva su glavna sastojka takozvane intravenozne dijete. Zvijezde se tako ne debljaju, ne moraju jesti, a njihov organizam dobija ono što mu je trenutno potrebno. Posljedice? O tome baš nitko ni ne govori…

Svjetske zvijezde zbog pretrpanog rasporeda i ubrzanog ritma življenja nemaju kada da se bave dijetama, te posežu za otrovima ili pak riješenjima koja su sve samo ne zdrava i korisna.
Jedna od najljepših glumica Cathetine Zeta – Jones do nedavno je bila oštri borac protiv mršavosti Hollywooda, no danas je možemo vidjeti kako ponosno prezentira taj isti trend. Naime nedavno je njena tjelesna težina mnoge šokirala, naročito zbog činjenice da je uvijek bila ponosna vlasnica oblina.

Vojna tajna

Jedna od najbolje čuvanih tajni Hollywooda je  intravenozna dijeta. Iako je ova dijeta namjenjena isključivo bolesnicima pred operativne zahvate , mnogi su ovakav način (ne)ishrane usvojili. Slavni dolaze u bolnicu kako bi primili infuziju. Tako se ne debljaju, ne jedu, a dobivaju ono što je trenutačno njihovom organizmu potrebno. Uz intravenoznu dijetu navodno najbolje ide kofein, pa ako vam pogled padne na slavnu osobu s ogromnom šoljicom kafe u ruci, budite uvjereni kako nije kafoovisnik  nego je vjerojatno, upravo prošla intravenoznu dijetu. Kafa naime smanjuje apetit i ubrzava metabolizam.

Kako se u Hollywoodu ipak ništa ne može sakriti, tajna intravenozna dijeta se brzo otkrila. Ipak, iako se o njoj počelo govoriti tek nedavno, navodno se prakticira već duže vrijeme.
‘Uredno vježbam i zdravo se hranim’ kao slogani koje zvijezde izgovaraju u svojim intervjuima, nerijetko skrivaju tu drastičnu mjeru mršavljenja koja se može kratko opisati kao život bez hrane.