Instagram biseri popularnih: Dara Bubamara nastupa u “Hrvackoj”, Indi ima “ne čoveka”, a Darko Lazić se slikao sa “naj jačom mladom”

Njihove profile na društvenim mrežama prati na desetine hiljada ljudi, oni su voljeni a neki imaju i armije fanova. Mlate pare od nastupa, hvale se skupim stvarima, ali i ističu nepoznavanjem pravopisa. Ovo su samo neki biseri naših javnih ličnosti koje

Darko Lazić: naj jača mlada

Jedna od najistaknutijih bahatih zvijezda Instagrama jer se skoro svakodnevno hvali skupim automobilima, pićima, satovima… No, Darko je veoma nepismen. Kaži da je nepismeniji od Selme Bajrami, koja je tvrdila da abeseda ima 27 slova.
Jedan od najvećih Darkovih blamova je objava sa jedne svadbe. Napisao je “”Naj jača mlada…”. Zaista je naj+jači”

Jasmin Muharemović koji takođe često nastupa po svadbama, vjerovatno misleći na bakšiš I zaradu, napisao je:
“Naj jača svadba ikada.

Indi Aradinović: Baš se izblamirala

Indi se prije nekoliko mjeseci podugačkim otvorenim pismom, čija sadržina trenutno nije bitna, itekako izblamirala. Tako se u Indinom statusu može naći “ne čovek“, “patrijahalno“, pored i inače zbrkanih i nepovezanih rečenica.

Dara Bubamara: Idemo u Hrvacku

Temperamentna Novosađanka je više puta napravila kiks sa pravopisom. Ipak, najoriginalniji je onaj u kojem je umjesto Hrvatska, napisala “hrvacka“.

Ivona Negovanović Cuca:Neznam… kako se piše negacija

Pjevačica, učesnica “Farme” i navodna ljubavnica Šabana Šaulića, objavila je na Instagramu fotografiju u kupaćem kostimu, a pored oblina pokazala je i elementarno nepoznavanje maternjkeg jezika.
“Leto je neznam gde si ti, neznam gde si ti”, napisala je Cuca.

Katarina Grujić: Usamljena ili usamnjena

Pjevačica se prije dvije godine iznervirala što se mnogi reklamiraju na njenom Instagram profilu, pa je javno apelovala na pratioce da prestanu to da rade. Usljed neznanja, ili u brzini kucanja, Kaća je umjesto usamljena, napisala “usamnjena”, a fanovi su ovu grešku odmah uočili.