Indijski horoskop za 2022. godinu ovim znakovima predviđa velike nevolje

Prema tvrdnjama indijskih astrologa naredna godina će biti uspješna za mnoge horoskopske znakove, ali za neke znakove baš i neće biti sretna. Za njih će 2022. godina biti stresna i imat će brojne prepreke ispred sebe kako bi ostvarili ciljeve.

Lav
Moguće je da će Lavovi imati velike psihičke probleme, a sve zbog nagomilanog stresa uslijed obilja obaveza. Nisu isključene ozbiljnije bolesti, teške depresije, pa i lomovi, naročito u periodu od februara do aprila. Astrolozi savjetuju da izbjegavaju svađe, da kontrolišu bijes i razmišljaju o promjeni profesije ili posla.

 

Jarac
Jarčevi će morati da ulože mnogo napora i truda da posao izvedu do kraja, bez obzira da li je riječ o velikim projektima ili običnim, dnevnim obavezama. Jednostavo, zvijezde od njih očekuju da se pomuče. Ako se tako budu ponašali, nagradiće ih uspjehom. Astrolozi savjetuju pripadnicima ovog znaka da se ne zadužuju i da se uzdrže od hirovitog ponašanja uslijed ličnog nezadovoljstva i neraspoloženja. Osim toga, trebalo bi da budu oprezni u sudskim sporovima i da ne vjeruju strancima po pitanju ulaganja.