Indijci se klanjaju novom bogu – Donaldu Trampu, planiraju i izgradnju hrama! (Video)

Da američke pristalice Trumpa, naročito ako je riječ o pripadnicima alt-righta, obožavaju Trumpa i pridaju mu magične moći – nije novost.

Prošlih je dana, međutim, na užas svih pobornika Hillary Clinton, otkriveno da postoji nemali broj Indijaca koji Trumpa također obožavaju. Ali ne kao neko šaljivo božanstvo iz crtića, nego upravo kao Boga, Spasitelja Svijeta…

Trumpov kult postojao je u Indiji i prije 2016. godine, naročito u redovima stranke ‘Hindu Sena’, indijskih konzervativaca, koji su čak obavljali mistični obred – ‘hranjenje’ Trumpove slike na kojoj drži pušku kao simbol moći i potencije – da bi time pomogli Donaldu da dobije izbore. Međutim, Indijac Bussa Krishna (na slici) podigao je obožavanje Trumpa na potpuno novi nivo time što je ustvrdio kako je primio – Božansku objavu! To je mistično otkrivenje doživio kad ga je u svom duhovnom obliku posjetio Donald Trump.

Otkako mu se u viziji objavio Trump, vjerni ga Bussa Krishna (31) svaki dan obožava i moli mu se. Po selu u kojem živi nosi sliku svoga Boga Trumpa, a planira i izgradnju hrama.

“Trump je moj Bog, on živi u mom srcu. Toliko ga volim i zato ga stalno obožavam”, kaže Bussa Krishna. Suseljani su mu savjetovali da posjetidoktora, ali on to odbija tvrdeći da je ono što radi sasvim normalno.

Podigao je i Facebook stranicu na kojoj objavljuje fotografije svog obožavanja.

Na njoj prima uglavnom pozitivne komentare, uglavnom od razdraganih Amerikanaca.