Imaju tanke živce: OVI HOROSKOPSKI ZNACI NE MOGU DA SE KONTROLIŠU, A POSLIJE SE KAJU!

Svaki horoskopski znak ima i dobre i lošije strane. Neki, na primjer, imaju slabe živce. Oni nisu u stanju da izbroje do 10 prije nego što oslobode sve svoje negativne emocije, apsolutno ne filtriraju protok informacija, već reaguju momentalno. Kad se smire, često se pokaju, ali tada već bude kasno…Ova tri znaka uopšte ne mogu da se kontrolišu!

Ovan
Nemojte ni pokušavati da ga ubijedite u nešto. Ovan je definitivno najnesputaniji znak Zodijaka, što i ne čudi: njegova vladajuća planeta je Mars, bog rata. Ovan vrlo često gubi živce, demonstrirajući loše strane svog karaktera. Istovremeno mu je teško da se smiri, ne zna da pregovara i prizna greške.

Lav
Gledajući ga, možda pomislite da je potpuno miran i da neće praviti probleme bez razloga. Da, Lav se ne miješa u tuđe svađe i u većini slučajeva ga nije briga šta se dešava oko njega, dokle god je on na tronu i osjeća se kao kralj. Ali, ako neko pokuša (iako nesvjesno) da poljulja njegov prijesto, borba je zagarantovana. U takvim slučajevima Lav je osvetoljubiv i beskrajno odvratan. Ne možete ni da zamislite razmjere katastrofe ako mu samo preprečite put koji je zamislio.

Strijelac
Kada Strijelac gađa metu, on ne može da promaši. Ako neko pokuša da ga zaustavi, rođeni pod u ovom znaku postaju veoma agresivni. Strijelac ima vrlo visoko mišljenje o sebi i riječ „kompromis“ mu nije poznata. Strijelac je vatreni znak, što znači da ima snažan temperament, strastven je i nije naročito taktičan. Ako pokušate da mu stanete na put, on će osloboditi svu svoju negativnu energiju. Ovo će, najblaže rečeno, biti izuzetno neprijatno.