Ima preko 100.000 pratilaca: ZAPA JE NAJVEĆA ZVIJEZDA INSTAGRAMA

Instagram obiluje fotografijama zanimljivih kućnih ljubimaca, ali i drugih životinja koje vas mogu oraspoložiti. Mačka Zapa je jedna od njih i pozira kao pravi profesionalac, a njena vlasnica brine za svaki njen outfit koji ostavlja bez teksta

Zapa sa svojom vlasnicom Lanom Vermigen živi u Nizozemskoj, a Instagram profil zappa_the_cat je nastao sasvim slučajno. Prema riječima vlasnice, dok je Zapa bila još mače, stalno ju je fotografisala, a povremeno je objavljivala fotografije na svom Instagram profilu.

Nakon veoma zanimljivih reakcija ljudi koji su htjeli više fotografija ove preslatke i stilizovane mačke, Lana je odlučila Zapi napraviti Instagram profil. Danas zappa_the_cat ima 115.000 followersa, koji su oduševljeni Zapinim pozama i modnim kombinacijama.

Zapa ima prepun ormar šik odjeće, a na Instagramu se može vidjeti kako nosi brendove kao što su Supreme, Šanel ili čak Guči. Međutim, najveću pažnju privlači spoj boja i kreacija koje variraju od ružičastog džempera, naočara za sunce drečavo plave boje, do mornarske majice na pruge.

Vlasnica Zapu opisuje kao super znatiželjnu i vrlo društvenu macu koja se veseli svakom ko ih posjeti. Zapu je Lana počela oblačiti vrlo rano pa se ona navikla na odjeću i ne smeta joj, u suprotnom je ne bi, kako je rekla, ni oblačila.

Iako još nije jasno koliko se puta moraju slikati da bi napravili fotografije koje bi donijele dobre rezultate na Instagramu, ova mačka djeluje kul i skoro pa nezainteresovano za ono što se dešava oko nje, piše Pop Sugar. Odeća i modni dodaci joj stoje kao saliveni, kao što možete videti na slikama.

 

error: Content is protected !!