Idemo u susret novoj apokalipsi: “Na Noć vještica, 31. oktobra, Zemlja će pući!”

Apokalipsa će početi 31. oktobra kada će “Zemlja pući,“ kažu teoretičari zavjere. Ovogodišnja Noć vještica bi mogla biti najstrašnija, i možda će trajati ako se može vjerovati teoretičarima zavjere.

YouTube kanal End Time Prophecies tvrdi da će se Isus vratiti 31. oktobra i sa sobom donijeti kraj svijeta.

Video snimak sa ovog  kanala kaže: “Svi dokazi nam govore da će kraj svijeta biti 31. oktobra.“

“Na dan kada će se Isus vratiti , doći će do preokreta polova.“

“Isaija 24:20 kaže da će zemlja pući i razbiti se, i otvoriti se.“

“Zemlja će se teturati kao pijanica, njišući se kao koliba na oluji.“

“Zemlja je opterećena svojim grijesima. Ona će se srušiti i nikada se više neće uzdići.“

Postojalo je mnogo predviđanja o kraju svijeta koja su u zadnje vrijeme naizgled izazvana nizom prirodnih tragedija poput uragana koji su pogodili Ameriku tokom ljeta.

23. septembra su hrišćani predvidjeli da će se misteriozna planeta poznata kao Nibiru pojaviti na nebu i izbrisati svijet.

Hrišćanski istraživač Dejvid Mid tvrdi da je analizirao biblijske tekstove i astronomske znakove i zaključio da će Planeta X, takođe poznata kao Nibiru, doći i predvideti kraj svijeta.

On se poziva na Otkrovenje 12:1, koje kaže: “Veliki znak se pojavio na nebu; žena obučena u sunce sa mjesecom pod nogama, i krunom od 12 zvijezda na njenoj glavi.“

“I bila je sa djetetom, plakala je od muke i bila u agoniji od porođajnih bolova.“

Mid je rekao: “Veliki znak Žene opisan u Otkrovenju 12:1-2 se formira i traje samo nekoliko sati. Prema kompjuterski generisanim astronomskim modelima, ovaj znak se nikada ranije nije dogodio u ljudskoj istoriji.“