IDEALNA JUTARNJA RUTINA PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU

Jutarnja rutina mnogima jako važna jer olakšava život i čini ga manje kaotičnim. Kako bi što učinkovitije iskoristiti jutro i oblikovali ga prema svojoj osobnosti, jutarnju rutinu mogli biste oblikovati i prema horoskopskom znaku.

Ovan

Ustajete iz kreveta rasploženi i spremni da započnete novi dan.

Budući da volite jutra puna energije, izaberite aktivnost od koje će vam srce brže zakucati – mnogi Ovnovi vole vježbati ujutro. Seks isto nije loš izbor. Doručak koji ćete pojesti u hodu najbolji je izbor za vas jer za vas nije opcija sjediti i jesti polako u miru.

Bik

Trebate prostora i ne volite da vas se požuruje. Previše stimulacije ujutro vam može smetati prije nego što ste se potpuno probudili.

Volite lagana i smirena jutra. Slušanje instrumentalne muzike dok se sprema ujutro za posao na njega djeluje vrlo umirujuće.

Blizanac

Volite pričati i znati što se događa na društvenim mrežama čim se probudite ujutro.Jutro je za vas najbolje vrijeme za druženje s obitelji i prijateljima, bilo putem telefona ili Facebooka.

Rak

Ne žuri vam se ujutro ustati iz kreveta, ali jednom kada ustanete fokusirani ste na druge osobe jer se volite brinuti za druge.

Idealno jutro uključuje preuzimanje brige oko drugoga, ali i sebe. Dan započet tuširanjem ili kupkom prije nego što se fokusirate na druge stvari oko sebe savršeno bi vam odgovarao. Napravite doručak za obitelj, ili jutarnju kavu ili pak pošaljite poruku prijatelju koji priređuje zabavu kod kuće i pitajte treba li mu pomoć.

Lav

Recimo samo da jutro nije vaše vrijeme kada ćete zablistati.

Volite mirna jutra i kada sve možete držati pod kontrolom jer vas iz ravnoteže vrlo lako mogu izbaciti neočekivane situacije. Budući da ujutro niste najbrži, uzmite si malo dodatno vremena kako bi sve stigli i na vrijeme izašli iz kuće.

Djevica

Robujete svojim navikama, stoga vaša jutra izgledaju prilično isto.

Vježbanje ujutro prema rasporedu savršeno vam odgovara jer volite imati zadatke pred sobom koje možete ostvariti,a jednako tako možete napraviti listu kućanskih poslova, poput iznošenja smeća, koju ćete obaviti.

Vaga

Ništa ne radite na brzinu, čak niti nakon što ste se tek probudili i pokušavate uvijek izgledati najbolje što možete.

Volite ulagati puno energije u svoje veze, stoga učinite nešto lijepo za svoga partnera rano ujutro. Možete mu skuhati kavu ili ostaviti slatku poruku. Drugi ljudi vam daju pozitivnu energiju, volite druženja i komunikativni ste pa ujutro kratko nazovite prijatelja ili člana obitelji.

Škorpion

Ujutro niste baš previše raspoloženi.

Trebali biste pronaći način kako da se poboljšate svoje raspoloženje.

Strijelac

Nikad ne odgađate alarm i imate tendenciju probuditi se s vizijom što želite postići tog dana.

Volite da vam svaki dan ima svrhu. Probuditi se rano, vježbati ili potrošiti vrijeme na neki projket. Odani ste poslu koji radite i ne odgađate svoje obveze.

Jarac

Jarci vole ustajati svaki dan u točno isto vrijeme kako bi obavili svoje jutarnje zadatke. Ljubitelji su ”radnih uniformi” jer nose sličnu odjeću svaki dan.

Jutro bi prema vašem znaku bilo idealno započeti nekim poslom. Disciplinirani ste i prije nego izađete iz kuće volite dovršiti posao koji ste započeli.

Vodenjak

Ne vole da im se govori što da rade i imaju problema s održavanjem rutine i pridržavanja rasporeda. Njima dva jutra nikad nisu baš ista.

Ako se želite rano dići i vježbati, odlično. Ako vam se spava malo duže, odspavajte ali pazite da ne zakasnite na posao. U svakom slučaju, uzmite vremena za aktivnosti koje volite.

Riba

Da se vas pita, ostali biste cijeli dan u krevetu. Jednom kada ustanete ne volite da vas se požuruje. Volite da vam dan započne polako.

Ako vam vrijeme dopušta, napravite si kavu i doručak koji ćete pojesti u krevetu. Uz to pročitajte novine. Nakon toga se polako otuširate i spremite za novi početak dana. Ključ je samo da se ustanete dovoljno rano kako biste sve to stigli napraviti, piše Zadovoljna.hr.