Idealan poklon za 8. mart: DATUM ROĐENJA OTKRIVA ŠTA DAME POSEBNO OBRADUJE

Milioni žena u svijetu proslavljajaju 8. mart, a najveću muku predstavlja odabir pravog poklona za tu priliku. Kako biste pronašli idealno rešenje, u tome vam može pomoći datum rođenja vaše voljene ženske osobe.

Žene rođene od 21.1. do 18.2.
Žene rođene u ovom periodu, najviše će se obradovati setu kozmetike ili donjem vešu od čiste svile ili fine čipke. Obradovaće je i novi smartfon, a od cvijeća najviše će je usrećiti orhideja ili kaktus.

Žene rođene od 19.2. do 20.3.
Žene rođene u ovom razdoblju, veoma su maštovite. Kupite joj neku dobru knjigu, ili je odvedite na kratko putovanje. Od cvijeća birajte jorgovane ili orhideje.

Žene rođene od 21.3. do 20.4.
Ove žene su u neprestanoj žurbi, jer žele da ostvare mnogo planova. Za njih bi najbolji poklon bio neki lijep rokovnik u kome može da zapiše sve svoje obaveze. Od cvijeća je najbolje pokloniti buket crvenih ruža.

Žene rođene od 21.4 do 21.5.
Ove žene su hedonisti, pa njen poklon, ne mora biti previše skup, ali mora da djeluje luksuzno. Možete joj uplatiti neki “Spa” ili kupiti komad nakita, ali uz obavezan buket crvenih ruža.

Žene rođene od 22.5. do 21.6.
Najbolji poklon za žene rođene u ovom periodu je dobar komplet knjiga, godišnja pretplata na omiljeni časopis ili set olovaka, uz obavezan buketić đurđevaka.

Žene rođene od 22.6. do 22.7.

Za ove dame, najvažnije je da je poklon od srca. To može biti biti okvir za sliku, domaći kolači ili nešto za kuhinju. Cvijeće neka bude bijelo, najbolje ljiljani.

Žene rođene od 23.7. do 22.8.
Ovim ženama je najviše bitno da poklon bude lijepo upakovan. Poklonite im flašu dobrog šampanjca, zlatni nakit i malo ogledalce. Odvedite ih na večeru u restoran, a nemojte zaboraviti i na buket žutih ruža.

Žene rođene od 23.8. do 22.9.
Ove dame su vrlo praktične. Najbolje bi bilo da im uz neku orhideju, ružu ili narcise poklonite poklon vaučer u knjižari ili nekoj parfimeriji.

Žene rođene od 23.9. do 22.10.
Poklon za dame rođene u ovom periodu je najvažnije da bude lijep i koristan. Obradovaće ih neke lijepe oslikane kutije u koje će staviti svoje sitnice, takođe može da bude i kalupe za kolače ili porodični portret. Takođe vole ako joj poklonite udobnu spavaćicu. Ruže moraju biti ogromne i mirisne.

Žene rođene od 23.10. do 21.11.
Ove žene su veoma strastvene, pa nećete pogriješiti ako joj poklonite seksi donje rublje ili nešto slično što će imati uticaj na stvari u vašoj spavaćoj sobi, a sve to začinite buketom crvenih ruža.

Žene rođene od 22.11. do 21.12.
Ovim ženama morate da poklonite nešto što će ih “natjerati” na akciju. Od se*si lisica, preko putnih torbi do putovanja na neku “divlju” destinaciju koju ćete moći zajedno da istražujete. Cvijeće mora biti divlje, poput karanfila.

Žene rođene od 22.12. do 20.1.
Zbog svog feminističkog stava, ovim ženama morate pažljivo da birate poklon. Najbolje bi bilo da im poklonite neku pametnu knjigu, kartu za muzej, a od cvijeća se opredijelite za magnoliju.

error: Content is protected !!