I male grudi imaju prednost!

Ako ste jedna od onih žena koje nemaju velike grudi, ne opterećujte se time, a još manje budite tužne, jer žene s manjim grudima, zapravo trebaju biti sretne. U nastavku vam donosimo nekoliko razloga zbog kojih ćete biti sretne što imate manje grudi.

Žene sa manjim grudima više privlače financijski stabilne muškarce. Istraživanja su pokazala da žene sa velikim grudima više privlače one muškarce, koji nisu baš sposobni u poslovnom svijetu i koji ekonomski puno slabije stoje.

Puno je mladih i uspješnih žena u svijetu, koje su čak i vrlo poznate te su osvojile svijet svojim tijelom, kojeg krase male grudi.

Velike grudi su manje osjetljive od malih grudi, a to je vrlo bitno kod predigre, jer velike grudi zbog viška masnog tkiva, ne mogu biti jednako stimulirane, kao i male grudi. Žene koje imaju manje grudi, više uživaju u seksu.

Žene sa manjim grudima izgledaju mlađe, jer se velike grude sa godinama opuste. Opuštanje grudi je prvi znak starenja, ali ne i za osobe s malim grudima.

Kopčanje košulje za žene sa većim grudima predstavljaju veliki problem, dok žene sa manjim grudima ne znaju za te probleme. Isto tako ženama sa većim grudima, košulja će se vrlo često otkopčati kada žena sjedne, što se ženama sa malim grudima neće dogoditi.

Za vrijeme ljetnih mjeseci, kad se kupuju i biraju ljetni kupaći kostimi, žene sa malim grudima imaju sreće, jer mogu birati kupaći kostim koji god žele, sa bretelama, bez bretela… Isto tako mogu trčati u bikiniju, voziti bicikl, skakati, ma sve, bez brige da će pasti.

Male grudi mogu spasiti život ženama koje ih imaju pa bi im ukoliko ste njihova vlasnica, trebale biti zahvalne. Ženama sa manjim grudima se puno jednostavnije i lakše otkrije nepravilnosti, ukoliko ih imaju, a sve zbog manjeg sloj tkiva u grudima.