Hrabrije krenite već od sada: IZABERITE KARTU I SAZNAJTE ŠTA TREBATE MIJENJATI U SVOME ŽIVOTU

Ponekad osjećate kao da nemate dovoljno podsticaja ili bilo kakve motivacije da preduzmete akciju. Pa, ako je to slučaj, možda će vam ove karte pomoći. Pogledajte ove tri karte, poslušajte svoj unutrašnji glas i intuiciju i odaberite jednu.

Karta koju odaberete nosi vam poruku. Možda će vam biti od koristi, a možda će vas i inspirisati. U svakom slučaju, dobro se zabavite.

Karta br. 1
Vaš život je poput ugodne i tople močvare. Dobro je, ali zaslužujete više. Možda negdje u sebi osjećate da dolazi do sazrijevanja, ali se bojite da to iskoristite, piše “Zen magazine”. Nemojte se bojati promkene.

Ova karta će vam donijeti povoljnu promjenu u životu. Vidjert ćete!

Nemojte se bojati. Imate li san? Započnite s primjenom! Ako nemate cilj, postavite ga i hrabro krenite u proces njegovog ostvarivanja!

Karta br. 2
Vas zadovoljava kada sve radite za druge, bez ikakve pomoći ili naknade zauzvrat. Vrijeme je da se pobrinete za sebe. Usredsredite se na sopstvene planove.

Naravno, altruizam je plemenita stvar. Ali vrijeme je da izađete iz sjenke.

Imate sjajne izglede. Iskoristite ih i vidjet ćete kako se vaš život mijenja. Vrijeme je za vaš uspjeh. Dakle, nemojte se bojati da djelujete. Sve je u vašim rukama. Samo morate posegnuti i uzeti šta vam se nudi.

Karta br. 3
Ova karta pokazuje da ste jako radoznali i hrabri. Volite sve vrste avantura. Zašto ne? Uostalom, život moramo da ispunimo prijatnim emocijama i iskustvima.

Ova karta takođe govori da bi trebalo da protresete svoj život.

Morate da probate nešto novo. Odite na izlet ili se prijavite na neke zanimljive kurseve. Ovo će vam pomoći da se opustite i da pronađete sreću i radost koja vam je potrebna i koju zaslužujete.