Horoskopski znakovi u ulozi šefa: Bik cijeni težak rad, Lav je šef, a šef je uvijek u pravu

Ako postoji period kada vam zasmeta ponašanje vašeg šefa, kada ne razumijete njegove reakcije, pogledajte šta da očekujete na osnovu horoskopskog znaka.

Saznajte kakav je vaš šef u zavisnosti od horoskopskog znaka i osvojite teritoriju!

Ovan: Ovan u ulozi šefa zna kako da aktivira svoje zaposlene i pruži im podsticaj. Očekuje od vas posvećenost poslu.

Bik: Bik kao poslodavac cijeni težak rad zaposlenih i budite sa njim strpljivi. Ne smijete biti neuredni.

Blizanci: Vaš Blizanac šef je divan, pametan i ozbiljan partner koji zna kako da strpljivo sluša i daje uputstva svojim zaposlenima.

Rak: Gazda Rak će uvijek biti tu da sasluša problem svojih zaposlenih i brine o svima. Rak ne voli neelegantno ponašanje na poslu i moraćete da pokažete da znate kako treba da se ponašate, kako unutar tako i van kancelarije.

Lav: Lav je šef, a šef je uvijek u pravu. Prije nego što prigovorite, naučite da ga slušate i nećete izgubiti.

Djevica: Djevica poslodavac daje osnovu za detalje i želi da kontroliše sve. Važno je da pokažete povjerenje i zatražite njegovu pomoć kada niste sigurni o nečemu.

Vaga: Vaga kao ljubitelj mira i harmonije želi da na poslu svi budu u harmoniji. Vaga u ulozi šefa je uvijek tu za vas u svemu što je potrebno i pokazaće strpljenje i razumijevanje.

Škorpija: Možda se čine tajanstvenim sa posebnom vrstom držanja, ali oni su u suštini šefovi odabrani da vam ne daju da dišete. Bilo bi lijepo da se izbjegne napetost na radnom mjestu.

Strijelac: Strijelac je tip šefa “otvorena knjiga” za ismijavanje svih koji su zainteresovani za ideal u kancelarijskom prostoru. On je zanimljiv šef, koji je tolerantan kada su u pitanju slobodni dani i bolovanja, idealista je i bori se za posao. Nemojte ga zamarati dosadnim stvarima.

Jarac: Ovo je zahtijevan poslodavac koji će učiniti sve da dobije željeni cilj. On obično drži sve konce u rukama, rijetko daje komplimente zaposlenima, ali ako je zadovoljan sa vama, ponekad će vas nagraditi.

Vodolija: Vodolija voli zajednički rad i želi da se svi ujedine i teže ka najboljem. Vodolije su vrlo rijetko u ulozi šefa, ali kada jesu, oni cijene rad i individualnost. Data riječ za Vodoliju je svetinja i zato pazite šta obećavate svom šefu, jer ćete to morati da ispunite.

Ribe: Ljubazna i prilično tolerantna prema svima, Riba kao šef želi da se njegovi zaposleni ne osjećaju iskorišćeno. Da biste malo bolje razumili ponašanje svog šefa morate da znate da on živi u dva svijeta: prvi i najznačajniji je svijet snova i nada, a drugi onaj realan u kome ima ulogu poslodavca.