Horoskop za SEPTEMBAR 2018: Šta očekuje Strijelca, Jarca, Vodoliju i Ribu?

U ovom nastavku saznajte astro prognoze za preostala četiri znaka


STRIJELAC

Vi imate odlične mogućnosti za saradnju u inostranstvu ili trgovinom robe iz uvoza. Sve vrste uslužnih djelatnosti, čak i preko interneta su vam naglašene za zaradu. Za neke nove poslove koje pokrenete biće potrebno duže vrijeme da se razrade. Ako imate poteškoće u saradnji, onda morate ispoštovati saradnike.
Moguće su intrige na poslu i neprijatelji mogu da se pojave dok je Venera u Škorpiji. Jupiter je još u vašem polju tajni pa tako i mnogi poslovi mogu da se urade nekim tajnim kanalima.
Mnogi poslovi će biti uspešni sa većim prilivom novca koji može popuniti neke fondove. Nezaposlene osobe sada mogu lako naći posao.
Emotivno se lijepo dogovarate sa partnerom i planirate uređenje vašeg životnog prostora. Uspijevate da uvećate vaše finansije.
Potrebno je da budete iskreni sa partnerom da ne dođe do nepovjerenja.
Slobodni traže nekoga ko ih može pokrenuti i da imaju zajedničke teme, putovanja, izlete, aktivnosti. Na samom kraju mjeseca možete upoznati srodnu osobu.
ZDRAVLJE: Potrebna vam je veća aktivnost da postignete dobru kondiciju. Lošija cirkulacija i disbalans hormona se mogu pojaviti ali krajem mjeseca sve dolazi na svoje mjesto. Izbegavajte stres.

JARAC

Sada vam ide na ruku da prikupite sredstva da biste pokrenuli posao i sproveli u djelo. Moguće poslovanje sa inostranstvom, ostvarenje nekog dugoročnog cilja koji će obezbijediti vašu egzistenciju na duži vremenski period. Pojedini Jarčevi mogu imati problem sa novcem i otkazivanje nekog klijenta koji vam remeti finansijski plan.
Pojedini Jarčevi mogu imati problem saradnje sa ženskim osobama. Vaši planovi mogu biti zapaženi i odraziti se pozitivno na vašu karijeru. Sada se ne preporučuju nikakve mahinacije i dobro pazite šta pričate da ne dođe do gubitka. Ako imate nadređenog on može biti nezadovoljan sa vama.
Nezaposleni mogu dobiti subvencije za pokretanje biznisa. Emotivno su vam povoljne okolnosti za druženje uz jelo i piće sa dragim prijateljima, izlasci povoljno utiču na vas.
U drugoj polovini mjeseca može doći do neslaganja usljed obaveza na poslu, nemira i raznih briga.
Slobodni Jarčevi mogu uz izlaske sa prijateljima upoznati simpatičnu osobu, gdje u druženju shvataju da je ta osoba isuviše otvorena za njen ukus pa će isplivati vaše konzervativno shvatanje.
U prvoj polovini mjeseca vi upražnjavate vježbe i sportske aktivnosti dok u drugoj polovini možete imati lošiji imunitet i alergije, problem sa disajnim putevima, sinuse, glavobolje pa uzimajte više tečnosti i odmarajte se.

VODOLIJA
Saradnja sa inostranstvom i veći priliv novca koji možete investirati u neke dugoročne projekte kao što su nekretnine i opreme za rad. Kada Venera uđe u Škorpiju tražiće od vas više strpljenja da dođete do pozitivnog ishoda. Neki ciljevi koji su bili obustavljeni sada se mogu pokrenuti i završiti. Neki neplanirani poslovi mogu da se pojave tajnim kanalima.
Sredinom mjeseca budite pažljivi i pazite gdje ulažete novac. Posljednja nedjelja mjeseca je dosta pozitivna i najviše uspjeha imaju osobe koje se bave izdavanjem, turizmom, prosvjetom, marketingom. Nezaposleni mogu naći posao za stalno ako se pokažu dobri u njemu. Emotivno vam predstoje teškoće i nesuglasice, laži.
Krajem septembra vi pronalazite rješenje i ponovo se zbližavate ali još će biti potrebno truda da se izglade nesuglasice. Slobodne osobe imaju simpatiju prema jednoj osobi a druga osoba prema njoj, pa se čak pojavljuje i treća osoba. Vi spoznajete da osoba koja se vama sviđa je iz interesa pa ulazite u vezu sa dugogodišnjom simpatijom.
Pojedine Vodolije ulaze u tajnu vezu sa osobom koja je zauzeta. Izbegavajte hladne napitke i obratite pažnju na alergije.

RIBE
Vi pokrećete novi projekt koji je još od ranije planiran pa sada kreće u realizaciju, mada može da se ne završi u roku ali na kraju će biti uspješan. Svi koji se bave poljoprivredom, trgovinom, građevinarstvom, elektroindustrijom će biti vrlo uspješni dok Neptun u opoziciji sa Suncem može donijeti probleme u javnosti. Možete raskinuti saradnju sa poslovnim partnerom. Ovaj put izostaje podrška bitnih ljudi pa morate sve sami da završite.

Druga polovina mjeseca vam donosi lijepe dobitke dok jedan pregovor sa investitorom može teže da se sklopi. Budite oprezni u saobraćaju i ako nešto trgujete. Nezaposlene osobe mogu pronaći posao u sektorima koji se bave finansijama.

Emotivno otkrivate neke tajne vašeg partnera koje vam se neće ni malo svidjeti a sumnjali ste to još odavno. Partner će vas kriviti a vi partnera tako da niko neće popustiti. Sredinom mjeseca još i Merkur doliva ulje na vatru pa vas uvlači još dublje u neslaganja. Ipak se stvari stišavaju i ostavljate neslaganja iza sebe. Slobodni mogu doživjeti razočarenje kada saznaju da osoba koja im se sviđa želi samo seks sa njima. Već sredinom mjeseca može se pojaviti druga osoba koja će zadovoljiti vaše kriterijume. Problemi mogu da budu urogenitalni pa uzimajte dosta tečnosti i čajeva. (astrolog Željka Knežević)