Horoskop za SEPTEMBAR 2018: Šta očekuje Rakove, Lavove, Djevice, Vage i Škorpije?

Vrlo uzbudljiv period je pred ovim znacima. Rakovima će pomagati osoba iz prošlosti, Djevice bi mogle doći do bolje zarade… Opširnije i detaljnije saznajte u nastavku…


RAK
Vi možete očekivati veliki uspjeh u poslovima i pregovorima gdje vam može dosta pomoći jedna osoba iz prošlosti. Potrebno je prilikom ugovora da dobro pregledate da ne nosi neku obmanu u dogovoru. Oko 8. septembra potrebno je dobro paziti na administraciju da ne dođe do greške.
Druga polovina mjeseca je mnogo bolja da se poboljšaju odnosi u saradnji sa partnerima, komunikaciji što može donijeti veći priliv novca. Pojedini Rakovi mogu imati konflikte zbog kašnjenja i neisplaćenih zarada. Nezaposleni bi mogli potražiti posao u domenu komunikacije, saobraćaja i trgovca. Predstoji vam dobra zarada u septembru.
Emotivno unosite više zabave i strasti u vašu vezu sa ozbiljnim razgovorima i temama koje treba riješiti. U drugoj polovini mjeseca mogu se javiti porodični problemi i neslaganja usljed prigovora da im ne posvećujete dovoljno pažnje i oko kućnih obaveza.
Slobodni mogu doživjeti od osobe koja im se sviđa nezainteresovanost dok jedna osoba može pomalo povučeno da vam se udvara. Ako nastavite sa njom da se viđate, spoznaćete koliko vam odgovara. Pojedini Rakovi mogu brzo da uđu u vezu i brzo da raskinu.
ZDRAVLJE: Česte šetnje, pokreti i boravci u prirodi na čistom vazduhu vam podižu imunitet i čine vas zdravim.

LAV
Vi imate fenomenalne prilike da ostvarite uspjeh u karijeri i finansije koje samo poželjeti možete. Pokreće se jedan projekat koji je istrajno planiran. Sve se pokreće u odličnom napretku, samo treba obratiti pažnju na opoziciju Sunce Neptun prilikom transakcija novca i nekih dugovanja jer sada nije vrijeme da se zadužujete. Pojedine osobe mogu imati neslaganja i konflikte sa poslovnim partnerima.
Intuicija vam ukazuje na dobar profit i mogućnost za dobru zaradu. Pojedine osobe mogu imati profit od nekretnina i kupoprodaje ili od novih projekata. Nezaposleni Lavovi mogu pronaći posao u svim lancima trgovine i prevoza robe.
Emotivno predstoji razrješenje za sve što vas je na neki način kočilo. Više akcije i pokreta vas motiviše da pokrenete partnera.
Druga polovina mjeseca može da donese neslaganja koja se mogu ubrzo razriješiti. Više se družite i uživate u porodici sa vašim partnerom. Slobodni mogu upoznati dinamičnu osobu, pokretnu, sa mnogo ideja, baš kakvu su cijeli život željeli pa nemojte mnogo da razmišljate već dajte sve od sebe.
Potrebna vam je šetnja fizička aktivnost i vježbe dok pojedini Lavovi mogu imati reumatske probleme. Potreban vam je odmor.

DJEVICA
Na samom početku mjeseca vi imate odličnu ideju kako da dođete do veće zarade pa sve to držite u tajnosti da drugi ne iskoriste vašu ideju. Izražena je preciznost, osjećaj za detalje i vještina šta god da radite. Mogućnost dobijanja ponude za inostranstvo, a to može biti građevina, elektronska industrija, zabava, prosvjeta.
Opozicija Sunce Neptun može stvoriti probleme ako radite u javnosti ili raskid sa partnerom sa kojim poslovno sarađujete. Moguće je novo partnerstvo i neke nove mogućnosti.
U drugoj polovini mjeseca predstoje vam mnoge oblasti koje su uspješne i lijep priliv novca. Budite ažurni kada je administracija u pitanju i izbjegavajte rizike. Mnoge Djevice imaće dosta povoljnosti da se zaposle dok pojedine dobijaju stalni posao.
Emotivno nisu povoljni aspekti jer vaš partner može sumnjati da ga varate ili nešto tajite. Potrebno je da ispravite vaše ponašanje da ne bude komplikacija. U drugoj polovini mjeseca nesporazumi se rješavaju i nalazite zajednički jezik sa partnerom pa vam predstoje zabava i druženja. Slobodne Djevice imaju nekoga ko im se dopada ali druga strana ne reaguje pa će dati sve od sebe da privuku simpatiju u čemu i uspijeva, ali na kraju shvata da nisu jedno za drugo i razilaze se.
ZDRAVLJE: Početak mjeseca donosi solidno zdravlje dok u drugoj polovini septembra mogu se pojaviti problemi sa zubima i pritiskom pa posjetite ljekara.

VAGA
Neki vaši tajni planovi sada se uspješno realizuju. Odlični dugoročni planovi vam donose dobru zaradu. Postoje neke osobe koje žele da vas izigraju i ostvare korist za sebe pa se čuvajte dobro od konkurencije. Sada će biti prilike da se pokrene projekat koji ste bili odložili. Napredak vam stoji ako imate sopstveni biznis, u građevinarstvu i nekretninama.
Ne ulazite u nikakav rizik jer vam mogu stajati teškoće u realizaciji i gubici. Posljednje nedjelje mogu se ostvariti vaši lični planovi i ako ste na poziciji, možete imati pohvale od vaših nadređenih. Mnoge Vage sada mogu naći posao u administraciji, prosvjeti, sportu.
Emotivno zbog ljubomore moguće konfliktne situacije. Potrebno je više zabave i odmora da bi prevazišli neslaganja. Na kraju se ipak trudite da budete harmoničniji u zajedništvu. Slobodnim osobama se ništa ne sviđa, čak mogu odreagovati grubo na neku osobu koja joj se udvara a dosta je prosta i bez manira. Neke površne veze mogu se pokazati vrlo ozbiljno.
Potreban vam je sistematski pregled da bi vidjeli šta je to što vas čini umornim povremeno. Fizičke aktivnosti bi vam dobro došle.

ŠKORPIJA
Završavaju se uspješno pregovori i vi otkrivate ko vam je stajao na putu do uspjeha i napokon ga nadmudrujete. Neočekivani dobici vam predstoje uz pomoć jednog poslovnog kolege sa kojim ste obnovili saradnju. Izbegavajte sve vrste rizika dok vam uspjeh predstoji u komunikaciji, saobraćaju, trgovini pa možete dobiti nove kupce i klijente i sve dobitke od investicija. Nezaposleni se mogu zaposliti u medicinskim ustanovama, kancelarijama, magacinima, mesarama.
Emotivno se više družite i planirate zajednički život. Venera će tranzitirati kroz vaš znak pa možete očekivati prijatne trenutke dok treba da izbjegavate ljubomoru. U drugoj polovini mjeseca mogu se pojaviti konflikti, rad na svoju ruku, neočekivane nesuglasice.
Na samom kraju mjeseca se rješavaju svi nesporazumi. Slobodni mogu da uđu u vezu zbog velike privlačnosti i ostanu u njoj. Ako dođe do neslaganja, bitno je da zauzmete čvršći stav.
Usljed stresnih situacija mogu se javiti kostobolje, artritis ili reuma. Umor je izražen zbog fizičkog iscrpljivanja pa budite umjereni.

Nastavak pročitajte na slijedećoj stranici:

Horoskop za SEPTEMBAR 2018: Šta očekuje Strijelca, Jarca, Vodoliju i Ribu?